Skip to Content

Infor en Amazon Web Services helpen samen klanten met cloudplannen

EMEA – May 10, 2012, 03:18 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, verstevigt zijn samenwerking met Amazon Web Services (AWS), leverancier van clouddiensten gerelateerd aan Infrastructure as a Service (IaaS). Klanten kunnen nu profiteren van de mogelijkheden van AWS en Infor10 Business Cloud applicaties. Infor-klanten kunnen met AWS het beheer en deployment van Infor10 business cloud applicaties verbeteren. Door het inzetten van Infor-applicaties in de cloud via AWS krijgen klanten toegang tot functionaliteiten die helpen hun bedrijfsvoering effectief vorm te geven zonder een dure IT-infrastructuur en de zorgen om software on-premise te behouden.

"De cloud is een fantastisch instrument dat op verschillende manieren kan worden ingezet om de manier waarop systemen geïnstalleerd, getest en onderhouden worden te verbeteren", aldus Mark Thacker, SVP Business Cloud bij Infor. "Uit de meer dan 2 miljoen abonnees in de cloud blijkt dat Infor-klanten complete functionaliteiten wensen zonder de noodzaak een infrastructuur te beheren. Ondersteuning voor multi-tenant SaaS, gehoste en hybride deployments biedt onze klanten flexibilteit. Door samen te werken met AWS kunnen klanten met een druk op de knop Infor-applicaties in de cloud inzetten op ons Infor10 Business Cloud Portal."

De mogelijkheden van AWS kunnen voor vele doeleinden worden ingezet:

  • Productieomgeving
  • Implementeren en testen van nieuwe versies van Infor-oplossingen
  • Het testen van aanpassingen alvorens ze in een productieomgeving in te zetten
  • Ten aanzien van on-premise deployments kan de implementatie direct gestart worden in plaats van te wachten tot de servers besteld, verzonden en geïnstalleerd zijn
  • Dedicated hosting waar elke klant zijn eigen servers heeft met een eigen instance van de applicatie
  • Disaster recovery sites

"We zijn verheugd om samen te werken met een van de toonaangevende leveranciers van enterprise software en deel uit te maken van de Infor cloud referentie architectuur", aldus Terry Wise, Director of Business Development voor Amazon Web Services. "Het schaalbare, on-demand, pay-as-you-go karakter van AWS biedt Infor de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe instances van Infor's branchespecifieke applicatie suites in de cloud in te zetten en biedt klanten de mogelijkheid deze apps uit te proberen, aan te schaffen en op de gewenste grootte van het bedrijf aan te passen.

"Een van de voordelen van deze omgevingen in de cloud te hebben, is dat ze binnen een paar minuten gebruikt kunnen worden, tijdelijk gebruikt kunnen worden en zeer snel weer verwijderd kunnen worden", zegt Jim Plourde, VP Cloud Operations bij Infor. "Aangezien de mogelijkheden van AWS zo robuust zijn, kunnen klanten ervoor kiezen om de omgevingen duurzaam te gebruiken en ze inzetten als hun productie-omgeving die wordt beheerd door ons ICS-Applications Management Services team of door klanten zelf. Een ander sterk punt van AWS betreft de meerdere locaties in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het geeft ons een andere optie voor het creëren van nieuwe multi-tenant SaaS sites in andere regio's in plaats van het opzetten van een eigen infrastructuur, zoals in het verleden werd gedaan.”

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.