Skip to Content

Infor en Aras introduceren cloud PLM-oplossing

EMEA – November 28, 2014, 03:21 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt een nieuwe PLM-oplossing aan genaamd Infor Product Lifecycle Management (PLM) Innovator - powered by Aras. De oplossing wordt in samenwerking met Aras geleverd en is een uiterst schaalbare, flexibele en veilige cloud-gebaseerde oplossing voor Infor-klanten over de hele wereld. Infor PLM Innovator, nu beperkt beschikbaar, biedt de gebruikerservaring van Infor 10x en kan via Infor ION® met Infor SyteLine en Infor LN worden geïntegreerd.

De mogelijkheden van Infor PLM Innovator reiken verder dan de standalone PLM-producten en verenigen de hele productlevenscyclus en bieden transparantie. Bedrijven kunnen zodoende de time-to-market versnellen – van ontwerp en productie tot inkoop, kwaliteit en supply chain. Door het vastleggen van de data flow tussen Infor enterprise resource planning (ERP) applicaties ondersteunt Infor PLM Innovator strategische bedrijfsprocessen, waaronder productontwikkeling, de introductie van nieuwe producten, de systeemtechniek, het toezicht en de naleving van de kwaliteit en de wereldwijde productie.

Infor PLM Innovator – powered by Aras is:

  • Geavanceerd - Een enkel, modern web framework met een open architectuur en een uitgebreide PLM-oplossingssuite, dat verder gaat dan productdatamanagement om end-to-end productlevenscyclusbeheer te bieden binnen de hele onderneming en supply chain.
  • Flexibel - De software kan worden aangepast op bedrijfsspecifieke behoeften.
  • Schaalbaar - De oplossing ondersteunt multinationale ondernemingen en middelgrote bedrijven als de behoeften van de supply chain toenemen, inclusief het beheer van petabytes van complexe computer aided design (CAD) gegevens en documentatie.
  • Veilig - Waardevolle intellectuele eigendommen van bedrijven worden beschermd dankzij aanpasbare rolgebaseerde toestemming, authenticatie en toegangscontrole. Dit maakt het vertrouwelijk delen van informatie binnen de onderneming en met leveranciers, partners en klanten mogelijk.

“Dankzij de samenwerking met Infor kunnen we meer klanten met onze enterprise PLM-suite bereiken en kunnen we Infor-klanten wereldwijd een geïntegreerde ervaring bieden,” zegt Peter Schroer, CEO van Aras. “Bovendien is het PLM-abonnement uiterst schaalbaar en kan worden ingezet in het datacenter, de cloud of hybride scenario’s met compliance-grade beveiliging.”

“Als fabrikanten beperkt inzicht hebben in de productlevenscyclus, kunnen ze de time-to-market niet versnellen en de kwaliteit van hun producten niet verbeteren,” zegt Soma Somasundaram, executive vice president Global Product Development bij Infor. “Infor PLM Innovator levert de nodige middelen om een volledig beeld te scheppen van de productie, vanaf de conceptie tot de supply chain. Organisaties uit allerlei sectoren, of dit nu de auto-industrie of de discrete productie is, kunnen deze technologie inzetten om elke stap binnen elk proces te optimaliseren. Uiteindelijk zorgt dit voor besparingen in tijd en geld.”

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.