Skip to Content

Infor en Borussia Dortmund gaan samenwerking aan

EMEA – September 01, 2017, 09:00 AM

Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, is benoemd tot officiële softwarepartner van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund (BVB). De samenwerking heeft betrekking op marketing, klantrelatiebeheer, business intelligence, asset management en finance. Op al deze gebieden kan de voetbalclub profiteren van Infor's cloudgebaseerde softwareapplicaties.

"Borussia Dortmund is een ambitieuze club en onze opstelling moet ook op de achtergrond perfect zijn. Digitalisering speelt een belangrijke rol en dat zal in de toekomst zo blijven. In Infor hebben we een wereldwijd bekende partner gevonden om deze taak te volbrengen," aldus Carsten Cramer, marketingmanager van BVB.

Als onderdeel van de overeenkomst zal Infor-branding getoond worden op de LED reclameborden in Signal Iduna Park, het grootste stadion in Duitsland en thuishaven van BVB. Zowel digitale reclame als events zijn onderdeel van de overeenkomst.

Voor Infor is dit de eerste samenwerking in het professionele voetbal. Het bedrijf is al geruime tijd officiële leverancier van Scuderia Ferrari van de Formule 1. Daarnaast is het bedrijf onlangs geselecteerd voor een uitgebreid digitaal transformatieprogramma met de Brooklyn Nets van de National Basketball Association (NBA), en hielp het de onlangs bekroonde kampioenen van Super Rugby, de Crusaders, om de kaartverkoop met tien procent te verhogen.

"Infor software helpt duizenden organisaties wereldwijd te moderniseren voor het digitale tijdperk. Wij zijn vereerd met zo'n iconisch merk als Borussia Dortmund samen te werken," aldus Jörg Jung, directeur van Midden- en Oost-Europa bij Infor.

Lagardère Sports faciliteerde de overeenkomst.

Video: How the 2017 Super Rugby champion Crusaders connect with fans using Infor CRM.
Afbeelding: https://www.dropbox.com/s/9f0znnorysv5j0m/Borussia%20Dortmund.jpg?dl=0

Over Infor
Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 16.000 medewerkers en heeft 90.000 klanten in meer dan 170 landen. Voor meer informatie, zie nl.infor.com.

Voor meer informatie voor de pers
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
020 2050428
anke@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar

Filed Under
  • Press Releases
Industry
  • Other
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.