Skip to Content

Infor en Ciber breiden samenwerking uit naar Europa

EMEA – February 18, 2015, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, en Ciber®, een toonaangevend IT-bedrijf, breiden hun samenwerking uit. In aanvulling op de bestaande partnership in Noord-Amerika zullen de bedrijven nu ook implementatie-, integratie- en upgrade-diensten gaan leveren aan klanten in heel Europa. Door kennis en middelen te verstrekken die specifiek zijn voor deze regio, kunnen Infor en Ciber klanten beter helpen bij het verbeteren van hun applicaties. Klanten kunnen hiermee profiteren van de ruim één miljard dollar aan R&D-investeringen die Infor sinds 2011 heeft gedaan.

“Het moderniseren van bestaande implementaties is cruciaal voor klanten. Hierdoor kunnen zij profiteren van de veranderingen die Infor heeft doorgevoerd in de cloud-, mobiele-, sociale- en analytische mogelijkheden, en de branchespecifieke functionaliteiten, waarmee bedrijven slimmer en sneller kunnen werken,” zegt Stephan Scholl, president bij Infor. “Al vele jaren is Ciber een belangrijke partner voor ons en door de uitbreiding van onze samenwerking en de grotere omvang en expertise van het Infor services netwerk kunnen meer klanten profiteren van hun Infor-applicaties.”

In Europa zal Ciber specifiek werken met Infor M3 en de Infor Lawson suite, die branchespecifieke applicaties bevatten voor financieel, human resource en supply chain management. Ciber is al een Infor Alliance partner sinds de oprichting van het programma, heeft meer dan meer dan 300 gezamenlijke klanten in Noord-Amerika en is onlangs uitgeroepen tot Infor Alliance partner van het jaar.

“De samenwerking met Infor en de uitbreiding van onze gezamenlijke dienstverlening op de Europese markt is een strategische noodzaak voor Ciber,” aldus Michael Boustridge, president en chief executive officer van Ciber.

Als onderdeel van de alliantie zal Ciber samenwerken met Infor Consulting Services, om zo klanten te upgraden naar de nieuwste Infor-releases met de nieuwste functionaliteiten. Door de kennis en expertise van beide teams te combineren, kunnen bedrijven de potentiële voordelen maximaliseren. Kijk voor meer informatie op www.infor.com/partners of www.ciber.com/us/index.cfm/technologies/infor/.


Over Ciber, Inc.

Ciber is een wereldwijd IT-bedrijf met ruim 6.500 medewerkers in Noord-Amerika, Europa en Azië/Pacific, en ongeveer 1 miljard dollar aan jaarlijkse inkomsten. Het bedrijf is klant- en resultaatgericht en werkt samen met organisaties om technologische strategieën en oplossingen te leveren die tastbare bedrijfswaarde opleveren. Ciber is opgericht in 1974 en is een beursgenoteerd bedrijf op de New York Stock Exchange (NYSE: CBR). Bezoek voor meer informatie www.ciber.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.