Skip to Content

Infor en Ciber sluiten partnerovereenkomst

EMEA – July 03, 2012, 07:52 AM
Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten en Ciber, een wereldwijd IT-bedrijf, hebben een strategische overeenkomst gesloten om de implementaties van Infor-applicaties te versnellen en wereldwijd het aantal getrainde consultants voor Infor-applicaties uit te breiden. Beide bedrijven hebben een branchespecifieke focus en bieden diensten en implementatiemethodologieën die de 7.000 Ciber-consultants zullen gebruiken om de implementaties van Infor-applicaties te versnellen.

De oplossing is gebaseerd op Infor’s M3 product en wordt gecombineerd met Ciber’s consultancy. Infor’s M3 applicatie biedt de instrumenten voor het beheren, distribueren en onderhouden van producten. Met deze geïntegreerde oplossing kunnen transacties binnen de gehele organisatie gecontroleerd worden waaronder asset management, supply chain activiteiten, klant- en leveranciersrelaties, productie activiteiten en financieel management. M3 consolideert deze gegevens in een samenhangend overzicht waardoor bedrijven in de huidige dynamische markt sneller kunnen reageren.

"Infor’s strategie om branchespecifieke oplossingen te bieden, vereist strategische samenwerkingen met toonaangevende partijen,” aldus Stephan Scholl, president van Infor. “Ciber is een ideale partner voor Infor vanwege de expertise in de branches waar wij ons op richten, zoals de maakindustrie, gezondheidszorg, distributie en de publieke sector.”

“De overeenkomst tussen Infor en Ciber combineert de toonaangevende software met snelle schaalbare business en implementatie expertise waar klanten direct van kunnen profiteren. Bij Ciber meten we het succes op dezelfde manier waarop onze klanten dat doen – op basis van de resultaten. Met Infor bieden we vooraf geconfigureerde oplossingen die de implementatietijden verkorten, adoptie verhogen en tastbare bedrijfsresultaten bieden,” aldus Ciber CEO Dave Peterschmidt.

Als een van Infor’s grootste systems integration partners implementeert Ciber veranderprojecten door het beter afstemmen van bedrijfsprocessen evenals functionele en technische diensten ter ondersteuning van Infor-applicaties en -technologie. Ciber biedt oplossingen die budgettering, financiële processen en analyse, human capital management en productie- en distributiesystemen ondersteunen. Het bedrijf biedt ook expertise in een aantal van Infor’s belangrijke verticale industrieën.

Over Ciber, Inc.
Ciber is een wereldwijd IT-bedrijf met 7.000 consultants in Noord-Amerika, Europa en Azië/Pacific. De omzet op jaarbasis bedraagt circa $1 miljard. Ciber is klant- en resultaatgericht en werkt samen met organisaties om technologiestrategieën en oplossingen te ontwikkelen die concrete waarde bieden. Het bedrijf is opgericht in 1974 en staat genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: CBR). Kijk voor meer informatie op www.Ciber.com.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.
Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.