Skip to Content

Infor en HCL Technologies sluiten strategische samenwerking

EMEA – June 24, 2015, 09:00 AM

Infor kondigt een strategische samenwerking aan met IT-dienstverlener HCL Technologies. Door de samenwerking zijn de implementatie-, ontwikkel- en ondersteunde middelen voor Infor-klanten uitgebreid. HCL Technologies is actief in meer dan 30 landen. Een onderdeel van de overeenkomst is de ondersteuning van belangrijke Infor-producten, zoals Infor M3 en Infor Lawson Enterprise Financial Management, waarbij ongeveer 500 personen uitsluitend met het Infor-ecosysteem zullen werken. De kennis en middelen gecombineerd met de toonaangevende applicaties van Infor zorgen ervoor dat men sneller op kansen in de markt kan reageren. Bovendien fungeren ze als katalysator voor de groei van beide organisaties.

“Infor onderscheidt zich in de markt door de gebruikerservaring, branchespecifieke functionaliteiten en flexibele deployment-opties. Dit zijn onderscheidende factoren die HCL-klanten in verschillende sectoren zeer zullen aanspreken,” aldus Anant Gupta, president en CEO van HCL Technologies. Dat is ook de reden dat HCL in Infor investeert. We verwachten dat de applicaties een nieuwe inkomstenbron gaan bieden en ons helpen de meerwaarde voor onze klanten te vergroten.”

Als een strategisch lid van het Infor Partner Network (IPN), vormen Infor en HCL geïntegreerde ontwikkel- en support-teams om de implementatie- en beheermogelijkheden uit te breiden. Zowel bij het implementeren van een applicatie in een cloud-omgeving, on-premise of bij het upgraden van een bestaand systeem, kunnen klanten door deze samenwerking profiteren van een snellere uitrol. Ervaren consultants kunnen ze vervolgens helpen om de inzet van Infor-producten verder te optimaliseren.

“Deze strategische samenwerking helpt de adoptie van onze applicaties te versnellen,” aldus Charles Phillips, CEO van Infor. De afgelopen jaren hebben we meer dan 400 nieuwe producten en 16.000 verbeteringen geïntroduceerd en onze klanten staan te popelen om naar de Infor CloudSuite te upgraden. HCL’s mondiale vertegenwoordiging vergroot de talent pool voor Infor-applicaties en zal snel waarde voor onze klanten bieden.”

Voor meer informatie over Infor s, zie www.infor.com/partners.

Filed Under
  • Press Releases
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.