Skip to Content

Infor en Northrop Grumman werken samen om de federale overheid van de VS van managed services te voorzien

EMEA – August 06, 2014, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, gaat samenwerken met Northrop Grumman, een internationale beveiligingsspecialist die is gespecialiseerd in oplossingen voor federale overheden. Het beveiligingsbedrijf, dat recentelijk nog in de Washington Technology Top 100 erkend werd als de op een na grootste technologieleverancier voor de federale overheid, gaat vooral implementatie- en managementdiensten leveren voor Infor Talent Management, Infor Human Resource Management, Infor Enterprise Asset Management, Infor Approva, en Infor ION® klanten in Noord-Amerika.

Wij willen bij onze overheidsinstellingen technologie implementeren die hen sneller en slimmer laat werken,” zegt Jun Choi, directeur Enterprise Business Solutions bij Northrop Grumman. “Door onze samenwerking met Infor kunnen we deze organisaties toegang geven tot toonaangevende applicaties, zoals bijvoorbeeld Infor ION. Deze applicatie voorkomt tijdverlies bij de interne werkprocessen en geeft meer prioriteit aan de dienstverlening richting burgers.”

Infor heeft met deze samenwerking een nieuwe stap gezet in het opbouwen van een suite aan applicaties die speciaal geschikt zijn voor de federale overheid. De suite richt zich met name op de toename van servicevragen van burgers. Budgetten en middelen om servicevragen te beantwoorden krimpen juist en overheidsinstellingen staan hierdoor onder druk. De Infor-suite komt hieraan tegemoet door cruciale overheidsfuncties, zoals de mogelijkheid om audits uit te voeren en personeelsmanagement, onderdeel te laten zijn van één gemeenschappelijk systeem. De suite kan bovendien als private, public en hybrid cloud worden geïmplementeerd. Afdelingen kunnen daarbij zelf de implementatiemethode van hun voorkeur toepassen.

Infor begrijpt dat de verantwoordelijkheden van de federale overheid zich niet laten beperken tot een werkdag van 9 tot 5,” zegt Wayne Bobby, vice president, Federal Government Solutions bij Infor. “Door samen te werken met andere toonaangevende partijen in de overheidssector, zoals Northrop Grumman, geven we ze hulpmiddelen waarmee ze hun processen 24 uur per dag en 7 dagen in de week draaiende kunnen houden.”

Voor meer informatie over Infor-applicaties voor de federale overheid, zie: www.infor.com/industries/publicsector/federal. Kijk voor meer informatie om een Infor-partner te worden op: www.infor.com/partners/.


Over Northrop Grumman

Northrop Grumman is een beveiligingsbedrijf dat over de hele wereld innovatieve systemen, producten en diensten levert voor zowel overheidsinstellingen als commerciële gebruikers. Het gaat daarbij onder andere om onbemande systemen, cyber, C4ISR, logistiek en modernisering van de overheid. Meer informatie kan gevonden worden op www.northropgrumman.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.