Skip to Content

Infor en Oak Barrel Software versnellen productontwikkeling voor fabrikanten in procesindustrie

EMEA – April 17, 2012, 06:19 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag een strategische samenwerking aan met Oak Barrel Software, LLC, een bedrijf dat oplossingen biedt voor het productieproces en de productlevenscyclus. Dankzij de samenwerking zal Infor10 PLM Process (Optiva) worden uitgebreid met extra modules voor de samenwerking tussen leveranciers, productspecificatie, document management en receptenbeheer. Deze veranderingen zorgen voor betere samenwerking in de supply chain en document management mogelijkheden om de time-to-market te versnellen. Daarnaast helpt het de nauwkeurigheid in de ontwikkeling van producten binnen de gehele supply chain te verbeteren.

"Het op de markt brengen van nieuwe producten blijft een race die steeds complexer wordt en steeds meer flexibiliteit vereist van fabrikanten. Daarnaast moeten ze steeds sneller kunnen inspelen op snelle veranderingen in de vraag om concurrenten te overtreffen", aldus Venkat Rajaji, global PLM product manager bij Infor. "De expertise van zowel Infor als Oak Barrel Software op het gebied van het productieproces helpt bedrijven hun producten sneller op de markt te brengen. Bovendien worden de producten accuraat en efficiënt door belangrijke stappen van het ontwikkelproces geholpen, een onderscheidend vermogen voor onze klanten."

Verbeterde modules:

  • Infor10 PLM Process Material SpecSafe - Helpt procesfabrikanten nauwer samen te werken met leveranciers zodat ze makkelijker kunnen voldoen aan hun eisen en certificeringen zoals REACH Compliance Certifications Dit vermindert de waarschijnlijkheid van het terughalen van producten evenals compliance issues.
  • Infor10 PLM Process Product SpecSafe - Hierdoor kunnen procesfabrikanten nieuwe productspecificaties snel in de gehele supply chain doorvoeren zodat klanten beter kunnen samenwerken. Sales- en marketingafdelingen kunnen bovendien op een efficiëntere manier nieuwe ideeën voor producten opperen.
  • Infor10 PLM Process Recipe Builder - Helpt bedrijven met het receptenbeheer, die S-88 compliant zijn, in batch georiënteerde productieomgevingen. De receptenbeheer module kan rechtstreeks in het MES-systeem worden geïntegreerd en alle stappen in het receptenbeheer worden visueel weergegeven.

"Infor kwam met de eerste PLM-applicatie die speciaal gericht was op de procesindustrie waardoor ze een voorsprong namen op het gebied van innovatie en ervaring. Dat maakt ze de perfecte partner voor ons bedrijf," aldus Rory Granros, president, Oak Barrel Software. "In feite, een van de meest aantrekkelijke aspecten van het bundelen van de krachten met Infor, is dat hun branchespecifieke benadering richting applicaties perfect aansluit op onze uitgebreide expertise. Onze klanten verwachten van ons dat onze oplossingen zodanig ontworpen zijn dat ze unieke pijnpunten en uitdagingen aanpakken. Met een geïntegreerde PLM-oplossing die de fundamentele processen in productinnovatie en ontwikkeling beheert, kunnen we een beter PLM aanbod bieden en onze klanten helpen sneller te innoveren."

Extra informatie

Over Oak Barrel software
Oak Barrel Software biedt collaborative product information oplossingen en diensten die de procesindustrie helpt hun concurrentievermogen en marges te verbeteren en compliance te verzekeren. Onze oplossing integreert naadloos alle extended value chain partners in het PLM proces om de levering van innovatieve producten te versnellen met meer kwaliteit en betere prijs ten opzichte van de concurrentie. Infor10 PLM Proces en onze SpecSafe suite, onze unieke benadering voor implementatie en dienst die bedrijfsprocessen verbetert, minimaliseert de tijd om waarde te realiseren en stelt bedrijven in staat effectiever te reageren op veranderende eisen van de markt. Kijk voor meer informatie op: www.oakbarrelsoftware.com.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.


# # #
This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific products and services described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this announcement or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product, service or functionality, even if such is described herein. This document, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement. The services described herein may not be available for all Infor products.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.