Skip to Content

Infor en Red Hat werken samen om Infor LN te bieden op Open Source Stack in combinatie met MySQL of MariaDB

EMEA – November 15, 2012, 00:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt een samenwerking aan met Red Hat, Inc., leverancier van opensourceoplossingen, om Infor's ERP suite beschikbaar te maken op zowel Red Hat Enterprise Linux als JBoss Enterprise Middleware oplossingen. Klanten kunnen zodoende beschikken over een flexibele oplossing die gebaseerd is op industriestandaarden, betrouwbaar is en goede prestaties levert. Infor ION en Infor LN zijn nu gecertificeerd op het besturingssysteem Red Hat Enterprise Linux en op JBoss Enterprise Middleware oplossingen. Het certificeren van Infor-applicaties op de opensourceplatformen van Red Hat biedt klanten toegang tot een brede basis van innovatie zonder lock-in evenals meer keuzemogelijkheden in combinatie met lagere kosten.

“Infor wil onze klanten toegang bieden tot toonaangevende innovatie terwijl ze de TCO kunnen verlagen zodat ze zich kunnen richten op bedrijfsprocessen die groei en winstgevendheid stimuleren”, aldus Ali Shadman, SVP, Business Cloud, Infor. “We werken samen met marktleider Red Hat om onze klanten keuze te bieden en te standaardiseren op open standaarden terwijl ze kunnen beschikken over applicaties die waarde bieden zonder dat afbreuk wordt gedaan aan de prestaties of functionaliteit.”

Door de applicaties beschikbaar te maken op de Red Hat open source stack kunnen klanten van Infor hun applicaties laten draaien op een flexibel opensourceplatform. Doordat Infor-producten cloud en on-premise infrastructuren ondersteunen - en gebruikmaken van dezelfde basiscode om identieke functionaliteiten te bieden - is de samenwerking met Red Hat een andere manier om klanten te helpen kosten te verlagen terwijl ze beschikken over schaalbaarheid, goede prestaties en betrouwbaarheid. Daarnaast zorgt Infor ION technologie ervoor dat klanten een gehele open source suite kunnen gebruiken met out-of-the-box integratie.

JBoss Enterprise Middleware biedt bedrijven opensourceoplossingen die ze helpen applicaties te ontwikkelen, in te zetten en te beheren, bedrijfsprocessen te updaten en diensten en data beter te integreren. De oplossingen helpen om efficiëntere, intelligente en geïntegreerde enterprises te creëren.

“Red Hat zoekt voortdurend naar manieren om de waarde voor onze enterprise klanten te vergroten via onze JBoss Middleware oplossingen en Red Hat Enterprise Linux besturingsplatform. Onze samenwerking met Infor is daar een goed voorbeeld van”, zegt Craig Muzilla, vice president and general manager, Middleware bij Red Hat. “Red Hat en Infor leggen de lat hoog op het gebied van technologie-innovatie voor enterprises. We doen dat nu weer door het beste op ERP-gebied aan te bieden in een open source stack.”

Zowel Infor LN en ION kunnen worden ingezet met behulp van Red Hat middleware op MySQL of MariaDB databases als een geavanceerde technologie optie om een complete open source stack te creëren waarop Infor-applicaties draaien. De stack is ideaal voor cloud service leveranciers die de economische aspecten van open source kunnen gebruiken om hun zakelijke proposities te verbeteren.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten.
Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.