Skip to Content

Infor gaat in India, het Midden-Oosten en Afrika investeren

EMEA – July 12, 2016, 09:00 AM

Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, heeft een IMEA business unit opgericht. Het bedrijf wil zich meer toeleggen op de markten in India, het Midden-Oosten en Afrika. Tarik Taman, die sinds 2009 verantwoordelijk was voor Infor's wereldwijde HCM-divisie, geeft vanuit het kantoor in Dubai leiding aan de IMEA business unit . Onder zijn leiderschap wil Infor zijn marktaandeel in 2020 vervijfvoudigen.

"Met meer dan 5.000 bestaande klanten is Infor al goed vertegenwoordigd in IMEA, maar de groeimogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt," zegt Tarik Taman, SVP en General Manager IMEA bij Infor. "Met de dalende olieprijzen en overheden die in initiatieven investeren om groei in andere sectoren te stimuleren, is er behoefte aan cloudsoftware die flexibiliteit biedt, kritieke bedrijfsproblemen oplost en snel ingezet kan worden zonder een omvangrijk en duur maatwerkproject."

Ter ondersteuning van de IMEA business, heeft Infor nieuwe medewerkers aangesteld. Zij zijn met name gevestigd in Dubai's Internet City en in het onlangs geopende kantoor in de iconische Kingdom Tower in Riyadh, Saoedi-Arabië. Infor heeft 10 kantoren in de IMEA-regio en in Turkije.

De directe aanwezigheid complementeert het bestaande partnernetwerk in de regio en biedt sales, services, value engineering, marketing en andere functies. De primaire sectoren voor Infor in IMEA zijn: maakindustrie, distributie, retail, horeca en gezondheidszorg.

Over Infor
Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 14.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor's interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com. Voor meer informatie over de bibliotheekoplossingen van Infor, zie: http://nl.infor.com/bibliotheken/.

Infor klanten zijn onder andere:
- 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
- 10 van de top 10 hightechbedrijven
- 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
- 21 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
- 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
- 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
- 17 van de top 20 industriële distributeurs
- 15 van de top 20 wereldwijde retailers
- 4 van de top 5 brouwerijen
- 21 van de top 30 wereldwijde banken
- 6 van de 10 grootste hotelmerken
- 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken


Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020-2050426

Filed Under
  • Press Releases
Industry
  • Other
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.