Skip to Content

Infor heeft CERN benoemd tot Customer of the Year 2014

EMEA – November 21, 2014, 08:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, heeft CERN uitgeroepen tot Customer of the Year 2014. Met de Infor Excellence in Action Awards erkent Infor organisaties die op succesvolle wijze haar technologie inzetten. De uitreikingen vinden plaats tijdens het Inforum, de jaarlijkse conferentie voor Infor-klanten, partners en technologie-experts. CERN, een organisatie die onderzoek verricht naar elementaire deeltjes, vertrouwt op Infor Enterprise Asset Management (EAM) en Infor LN voor het bedienen en onderhouden van zijn Large Hadron Collider (LHC). CERN is al 25 jaar een klant van Infor en werd in 2013 al bekroond om zijn Operational Excellence.

Als een publiekelijk gefinancierde internationale non-profitorganisatie is het van belang ons te houden aan een strikt niveau van operationele efficiëntie. We worden hierbij geholpen door de assetmanagementoplossingen van Infor,” zegt David Widegren, head of engineering processes support bij CERN. “Het in ontvangst mogen nemen van deze award is voor ons een grote eer en we kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking met Infor.”

Naast de LHC bezit CERN meer dan 700 gebouwen en werkfaciliteiten voor ongeveer 12.000 wetenschappers. Infor EAM slaat de gegevens op van de 1,5 miljoen apparaten op het terrein. De hoeveelheid bedrijfsactiviteiten en de grootte ervan, vereisen dat een aanzienlijk deel van het onderhoud wordt uitbesteed. Infor EAM kan een grote hoeveelheid van deze werkzaamheden beheren en coördineren via mobiele toepassingen en intuïtieve interfaces zodat informatie correct wordt vastgelegd en geanalyseerd. Door technici in de buitendienst te voorzien van mobiele tools kunnen zij real-time informatie toevoegen zonder dat ze daarvoor op kantoor moeten zijn. 15 procent van het personeel komt hierdoor beschikbaar voor andere taken. Sinds de implementatie heeft Infor significante verbeteringen gerealiseerd op het gebied van snelheid en operationele efficiëntie. Daarnaast zijn de totale operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

Infor heeft ruwweg 750 verschillende gebruikers die via self-service kiosks meer dan 72.000 veranderingen hebben geregistreerd. Dit heeft geresulteerd in een grotere nauwkeurigheid voor de organisatie als het gaat om het traceren van assets over verschillende locaties. Door te voorzien in toegang tot asset data en de mogelijkheid om via meerdere op maat gemaakte interfaces informatie te updaten, is de frequentie van de informatie-updates in het systeem toegenomen. Daardoor bereikt CERN een nauwkeuriger informatieniveau en hogere gegevenskwaliteit, wat ook heeft geleid tot meer vertrouwen in en populariteit van het systeem. De verbeterde traceerbaarheid van assets is van cruciaal belang geweest in de inspanningen van de organisatie om te voldoen aan de nationale wetgeving in zowel Zwitserland en Frankrijk.

Met groot genoegen onderscheiden wij CERN met de Customer of the Year-award voor het innovatieve gebruik van assetmanagementtechnologie, één die een robuust en flexibel platform vereist om te voldoen aan hun behoeften,” zegt Stephan Scholl, president van Infor. “CERN is een uitstekend voorbeeld voor organisaties die op zoek zijn naar een technologisch platform om operationele kosten te verminderen, terwijl de algehele efficiëntie wordt verbeterd.”

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.