Skip to Content

Infor helpt bedrijven kosten te besparen via Energy Management

EMEA – February 14, 2013, 08:47 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, introduceert de Infor Energy Performance Management module die een top down overzicht biedt van het energieverbruik. De verbetering komt voort uit Infor's overname in oktober 2011 van ENXSuite, een cloudgebaseerd energie performance management platform. De Infor Energy Performance Management module biedt een overzicht van het energieverbruik en helpt klanten hun energiekosten te beheren en een duurzaam beleid te voeren.

Overzicht

  • Infor Energy Performance Management biedt gebruikers een uitgebreid overzicht van het energieverbruik waarmee beleidsmakers het succes van energiebesparende initiatieven kunnen bepalen evenals de carbon footprint. De module biedt ook een bottom up overzicht indien geïntegreerd met bestaande Infor EAM-oplossingen om inzicht te geven in individuele assets.
  • Vanuit een gecentraliseerd systeem dat zowel kwalitatieve als kwantitatieve parameters voor energieverbruik bijhoudt, kunnen bedrijven hun asset management beslissingen ondersteunen.
  • Infor Energy Performance Management stuurt gebruikers een groot aantal automatische waarschuwingen om verschillen in energieverbruik te melden. Werknemers worden ook gewaarschuwd over potentiële facturatieproblemen, zoals ontbrekende facturen.
  • Daarnaast omvat de oplossing gegevens van de energierekening van energieleveranciers waarmee bedrijven het energieverbruik van een bepaalde asset in kaart kunnen brengen om het prestatieniveau te bepalen.

Infor quote
"De integratie van Infor Energy Performance Management geeft onze klanten meer controle over de duurzaamheid van hun bedrijf", aldus Kevin Price, director EAM bij Infor. "De ontwikkeling van dit product is een bewijs van hoe we acquisities inzetten om ons productportfolio verder te ontwikkelen en onze klanten te helpen hun specifieke uitdagingen aan te pakken."

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruikmaken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.