Skip to Content

Infor Implementation Accelerator nu beschikbaar voor de mode-industrie

EMEA – March 13, 2013, 06:39 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de Infor Implementation Accelerator voor de mode-industrie. Deze applicatie is uitermate geschikt voor organisaties die snel een geïntegreerde oplossing zonder grote aanpassingen willen implementeren en op de lange termijn willen profiteren van de flexibiliteit en de mogelijkheid continu verbeteringen door te voeren. Implementation Accelerators zijn een reeks van voorgeconfigureerde oplossingen op basis van de laatste versie van de Infor-applicatiesuites die belangrijke applicatieprocessen bieden, kortere implementatietijden, lagere kosten, minder risico’s en zijn beschikbaar als een cloud of on-premise technologieplatform.

De implementatie accelerator voor de mode-industrie biedt dezelfde schaalbaarheid en de eenvoud qua integratie waar de Infor-applicaties bekend om staan. Daarnaast biedt deze oplossing vooraf gedefinieerde maar gemakkelijk te configureren menu’s, processen, templates en training aan de hand van voorbeelden die op de behoeften van middelgrote modebedrijven zijn afgestemd.

“Middelgrote modebedrijven hebben net als grote internationale bedrijven te maken met uitdagingen zoals hoge ordervolumes, toenemende complexe supply chains en het efficiënt beheren van meerdere productlijnen terwijl ze normaal gesproken beschikken over minder middelen”, zegt Bob McKee, industry strategy director, Fashion bij Infor. “Infor is bewust van dit probleem en ontwikkelde een op maat gemaakt, gestroomlijnd implementatieproces dat erop gericht is om voordelen binnen een aantal weken en niet maanden of jaren te bieden. Dankzij meer dan 1.100 klanten in de modebranche wereldwijd zijn we op de hoogte van hun belangrijke behoeften en maken we de vertaalslag naar onze applicaties.”

Een Implementation Accelerator kan de laatste – of gewoon de eerste stap – zijn in een doorlopend proces van het toevoegen van functionaliteiten en continue verbetering. Als een organisatie verandert en groeit, is het makkelijk de omvang en het bereik van een Infor-applicatie uit te breiden en uitgebreider te integreren met andere oplossingen. Dankzij de Infor Implementation Accelerator kunnen de implementatiekosten worden verlaagd en kan de implementatie minder risico- en stressvol zijn. Voor meer informatie, zie: http://go.infor.com/fashion/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.