Skip to Content

Infor introduceert Customer Interaction Hub voor de CRM-markt

EMEA – September 20, 2012, 00:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt de beschikbaarheid aan van zijn Customer Interaction Hub. Hiermee kunnen dialogen met klanten worden geïntegreerd met de Infor CRM Epiphany Suite. Deze nieuwe oplossing is speciaal gebouwd voor financiële dienstverleners en telecommunicatiebedrijven en biedt een uitgebreide infrastructuur om alle interacties met klanten op te slaan en op een overzichtelijke manier te presenteren. Bedrijven kunnen zodoende beschikken over belangrijke informatie waardoor ze langetermijnrelaties met klanten kunnen opbouwen.

"Voor een organisatie die een dialoog wil aangaan met zijn klanten is zichtbaarheid van alle interacties belangrijk", aldus George Wright, senior vice president en general manager CRM bij Infor. "De Customer Interaction Hub is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van bedrijven om meer betrokken te zijn met hun klanten. De oplossing verbindt, importeert en controleert bedrijfsbrede operationele en analytische oplossingsmogelijkheden om de effectiviteit van huidige en geplande contactmomenten te maximaliseren. Dit nieuwe aanbod is een onderdeel van onze Customer Experience Management (CXM) groeistrategie."

Folksam, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Zweden, wil een aantal voordelen behalen uit de Customer Interaction Hub. "De mogelijkheid om onze interacties met klanten op een effectievere en slimmere manier te beheren is een belangrijke prioriteit", aldus Per Ardehed, head of sales, service and CRM bij Folksam. "Infor wilde met ons samenwerken om een gespecialiseerde oplossing te ontwikkelen en ons helpen deze doelen te realiseren. De Customer Interaction Hub biedt ons betrouwbare informatie die direct opvraagbaar is en intelligente gesprekken genereert die zijn afgestemd op onze klantenbase."

Met behulp van de Customer Interaction Hub kan Folksam zijn leads beter beheren en de informatie en boodschap beter afstemmen op de juiste klant via het juiste kanaal. Folksam kan nu een meer betrokken relatie ontwikkelen met zijn klanten wat een beter beeld geeft van de behoefte aan verzekeringen en spaartegoeden. Het biedt de perfect balans voor klantgerichtheid door indien gewenst te voldoen aan de behoeften van klanten ten aanzien van self-service. Het salesteam kan zich zodoende richten op die klanten die een persoonlijke benadering wensen wat de ervaring ten goede komt.

Daarnaast is beter beheer van de klantenervaring mogelijk via een flexibele suite die:

  • Een infrastructuur biedt voor het optimale beheer van interacties waardoor er een realtime inzicht in de klantrelatie ontstaat.
  • De mogelijkheid biedt om de effectiviteit van interacties met klanten te analyseren.
  • Relevante dialogen met klanten in combinatie met marketing, analytische en operationele taken ontsluit.

Infor's Customer Interaction Hub maakt deel uit van de familie van bewezen Infor CRM-oplossingen en is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven die het maximale willen halen uit elk contact met de klant - of dat nu via internet, per telefoon, kiosken, digitaal of per post is.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

# # #

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as "anticipate," "believe," "expect," "intend," "may," "plan," "project," "predict," "should," "will," and/or similar expressions. Many factors can affect Infor's product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.


Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.