Skip to Content

Infor introduceert een dynamische cloud-oplossing voor Supply Chain Execution

EMEA – March 24, 2015, 09:00 AM

Infor kondigt Infor Supply Chain Execution (SCE) in de cloud aan. Warehouse management, Labor management, 3PL Billing en transport management worden in één oplossing geïntegreerd. De dynamische oplossing ondersteunt gebruikers bij het optimaliseren van de voorraad, de opslagruimte en de inzet van personeel, terwijl het tegelijk de complexe supply chain-processen stroomlijnt.

Infor SCE is nu beschikbaar in de cloud en on-premise. De oplossing biedt meer flexibiliteit, evenals de mogelijkheid om de initiële IT-investering te verlagen. Zowel de cloud als de on-premise versie van Infor SCE passen industry best practices toe om de gebruikers binnen het gehele bedrijf te voorzien van snelle, betrouwbare en accurate informatie.

De Infor SCE cloud-optie biedt klanten een snelle, gemakkelijke en betrouwbare deployment. De uiterst schaalbare cloud-omgeving is eenvoudig te beheren en verschaft uitgebreide functionaliteiten, betere veiligheid en meer flexibiliteit. Voor het gebruik van de oplossing zijn geen speciale IT-middelen vereist en met Infor SCE uit de cloud zijn minder initiële investeringen nodig. Zo kunnen klanten een snellere ROI (return on investment) realiseren. Infor SCE cloud deployments zijn mogelijk dankzij de strategische samenwerking van Infor met Amazon Web Services.

Infor SCE biedt alle eindgebruikers – ongeacht de keuze van hun deployment - dezelfde mogelijkheden, inclusief dezelfde branchespecifieke functionaliteiten en content. Daarnaast hebben klanten met de nieuwste versie van Infor SCE toegang tot geavanceerde applicaties, zoals het samenwerkingsplatform Infor Ming.leTM, en de middleware-oplossing Infor ION®. Infor SCE maakt gebruik van de nieuwste Infor stack-technologie en heeft een moderne gebruikersinterface. Het levert essentiële gegevens en statistieken die de besluitvorming binnen de supply chain verbeteren.

“De moderne supply chain is complexer dan ooit tevoren en onze klanten kampen met steeds meer uitdagingen om concurrerend te blijven. Onder andere dankzij het gebruik van nieuwe technologieën kunnen zij hun doelen bereiken. Infor SCE zet met de nieuwe versie een grote stap voorwaarts en vormt een betrouwbare, betaalbare en flexibele cloud-oplossing die de efficiëntie van bedrijven verbetert,” aldus John Bermudez, vice president, Product Management bij Infor. “Deze versie van Infor SCE is gebaseerd op de feedback van gebruikers om een best of breed-oplossing te bieden die tegemoet komt aan de unieke behoeften en de prijsstelling van onze klanten.”

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.