Skip to Content

Infor introduceert Infor10 CRM Enterprise Interaction Advisor

EMEA – May 02, 2012, 09:24 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt de nieuwe versie aan van Infor10 CRM Enterprise Interaction Advisor (Epiphany) dat gedrag van klanten voorspelt en analyseert. Infor10 CRM Enterprise Interaction Advisor, een onderdeel van de Infor10 CRM Enterprise Suite, helpt grote bedrijven zoals Microsoft, Navy Federal Credit Union, Mohegan Sun en Tommy Bahama bij het voorspellen van toekomstig klantgedrag op basis van interacties die in real-time gebeuren en in het verleden hebben plaatsgevonden. CRM Enterprise Interaction Advisor heeft een nieuwe interface die op Infor10 ION Workspace is gebaseerd en vernieuwde tabbladen voor het uitrollen van klantcampagnes over verschillende kanalen.

"Vandaag de dag krijgen klanten een overweldigend aanbod aan informatie waardoor marketingafdelingen nieuwe manieren moeten zoeken om op slimme wijze met hun klanten te communiceren", aldus MJ Crabbe-Barberis, product marketing director CRM bij Infor. "Infor10 CRM Enterprise Interaction Advisor biedt de beste oplossing voor het voorspellen van klantgedrag waardoor organisaties hun concurrenten altijd een stap voor blijven. Organisaties kunnen snel toekomstige voorkeuren en gedragingen van klanten op basis van hun actuele en eerdere responses analyseren. Ze kunnen daardoor concurrerende aanbiedingen doen die gebaseerd zijn op verschillende zakelijke en economische factoren."

Met Infor CRM Enterprise Interaction Advisor kunnen marketeers klantcampagnes met een gemeenschappelijk boodschap tegelijkertijd over verschillende kanalen uitrollen. Hierbij kunnen ze de nodige aanpassingen aanbrengen om de boodschap voor elk kanaal te maximaliseren. Zo kunnen klanten via een campagne op een bord voor een winkel worden aangesproken met "10 procent korting als u dit vandaag koopt" en diverse afbeeldingen. Een bericht voor een mobiele telefoon bevat enkel tekst die is aangepast tot "10 procent korting".

Infor CRM Enterprise Interaction Advisor bevat verschillende verbeterde tabbladen, waaronder:

Explore Tab - hierdoor kunnen gebruikers de relatie tussen verschillende data zien waarbij ze regels direct kunnen aanpassen voor aanbiedingen via alle mogelijke interactiekanalen.

breidt rapportages van de campagneresultaten uit met intuïtieve grafieken en uitgebreide filteropties om campagnes te analyseren.

multidimensionale eigenschappen helpen bedrijven beslissingen te nemen. Gebruikers kunnen diverse economische en zakelijke factoren instellen voor het uitrollen van klantcampagnes over verschillende kanalen.

Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.