Infor introduceert Inforce Marketing tijdens Dreamforce 2012

EMEA – September 18, 2012, 07:45 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag Inforce Marketing aan. Dit uitgebreide wereldwijde marketing automatiseringsysteem is gebouwd op het Salesforce Platform en biedt enterprise mogelijkheden in een gebruikersvriendelijk formaat. Daarnaast biedt Inforce Marketing marketeers ongeëvenaarde snelheid, efficiëntie en duidelijkheid over hun marketingplannen en -budgetten via een one-stop workspace voor alle communicatie omtrent campagnes. De aankondiging werd vandaag gedaan tijdens Salesforce.com's Dreamforce 2012 in San Francisco. Infor is te vinden op stand 1300 op de Dreamforce Expo.

Reacties op het nieuws

  • "Voorheen vertrouwde marketingafdelingen op verouderde software die duur en moeilijk te beheren is. Het belemmerde ze in het verkrijgen van een accuraat overzicht van campagnes en van informatie wanneer ze dat nodig hadden", zegt George Wright, senior vice president en general manager CRM bij Infor. "Inforce Marketing doorbreekt deze barrières en stimuleert samenwerking door het combineren van real-time informatie van meerdere bronnen via de Salesforce interface en biedt snelle, effectieve resultaten terwijl de kosten onder controle blijven."
  • "Bedrijven over de hele wereld veranderen de manier waarop zij met klanten, partners en medewerkers via sociale en mobiele cloudoplossingen in verbinding staan", zegt Mike Rosenbaum, senior vice president AppExchange en Force.com Operations bij salesforce.com. "Partners zoals Infor maken gebruik van de kracht van het Salesforce Platform om klanten te voorzien van de juiste instrumenten om hun succes in de cloud te versnellen."
  • "Nucleus ontdekte dat ontwikkelen op het Salesforce Platform 4,9 keer sneller gaat dan de traditionele variant", aldus Rebecca Wetteman, vice president, Nucleus Research. "Infor maakt daar via Inforce Marketing gebruik van en richt zich op het onderscheidende vermogen via hun uitgebreide ervaring op marketinggebied om marketingprocessen in het gehele verkoopkanaal te stroomlijnen. Bedrijven die zoeken naar een echte geïntegreerde marketingapplicatie zullen de aanpak van Infor zeer waarderen."

Productfuncties

  • Efficiëntere planning - De oplossing biedt diepe integratie met Salesforce om het marketingproces te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat kritieke taken op tijd af zijn. Daarnaast biedt het meer inzicht in leads, kosten, resultaten en opbrengsten zodat marketeers zich kunnen richten op winstdoelen en het behalen van succesvollere resultaten. Marketeers kunnen lead generation eisen op elk niveau van de planning identificeren.
  • Beter multi-channel campagnebeheer - Voert automatisch een champagne uit en verwerkt automatisch de follow-up. Marketeers hoeven zodoende niet continu de voortgang te controleren en handmatig op te volgen. Het ondersteunt multi-channel campagnes die e-mail, direct mail, social media en telemarketing kunnen omvatten.
  • Duidelijk inzicht in lead optimalisatie - Beoordeelt leads op kwaliteit zodra zij worden ingevoerd in Salesforce, schat in hoe nauw een lead aansluit bij het ideale leadprofiel van bedrijven en optimaliseert opnieuw de lead follow-up en geeft real-time de juiste prioriteiten.
  • Geavanceerde analyses en rapportage - Helpt marketeers met het plannen, beheren en bewaken van omzetdoelstellingen en KPI's binnen elk stadium van de omzetcyclus. Dit gebeurt via trend analyse instrumenten die helpen problemen te lokaliseren en gebieden voor verbetering te identificeren.

Inforce Marketing is - net als Inforce - een applicatie die back-office ERP koppelt aan front-office lead en klantbeheer. Inforce Marketing werd bekroond met de opname in de AppExchange's nieuwe Social Apps Showcase. Het is het tweede Infor-product waar de code voor 100 procent geschreven is op het Salesforce Platform. Infor bracht Inforce voor het eerst uit in maart 2012 en wil Quote and Order mogelijkheden aanbieden in het eerste kwartaal van 2013. Hiermee beschikken bedrijven over een 360-graden overzicht van klantgegevens in de gehele organisatie.

Dreamforce 2012 is het grootste evenement over cloud computing en enterprise technologie met meer dan 70.000 geregistreerde deelnemers die de kracht van de sociale revolutie willen ervaren. Er zijn meer dan 750 sessie en 350 cloud bedrijven die deelnemen aan de expo. Bezoekers kunnen deelnemen aan interactieve sessies, hands-on trainingen met spraakmakende technologieën, duizenden live demo's en netwerkmogelijkheden. Daarnaast verwelkomt Dreamforce speciale gasten, zoals Sir Richard Branson, oprichter van de Virgin Group; Jeff Immelt, CEO van General Electric; Gen. Colin Powell, voormalig minister van Buitenlandse Zaken; Tony Robbins, entrepreneur, schrijver & Peak Performance Strategist; en de Red Hot Chili Peppers.

Extra informatie

Over het Salesforce Platform en de AppExchange
Het Salesforce platform is 's werelds meest betrouwbare en uitgebreide cloudplatform voor het bouwen van sociale en mobiele cloud apps. Het platform powers Salesforce CRM, meer dan 2,3 miljoen op maat gemaakte applicaties gebouwd door klanten en meer dan 1.600 apps die zijn ontwikkeld door partners in het ecosysteem. Sociale apps voor het bedrijfsleven die zijn gebouwd op het Salesforce Platform kunnen makkelijk verspreid en verkocht worden via salesforce.com's AppExchange.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Or connect via: Linkedin