Skip to Content

Infor introduceert nieuwe generatie Workforce Management tijdens HRTEC 2012

EMEA – October 02, 2012, 00:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor Workforce Management 6.0, de nieuwe generatie van Infor's toonaangevende workforce management oplossing die meer dan 150 toonaangevende bedrijven over de hele wereld in de detailhandel, gezondheidszorg, horeca, transport, productie en financiële dienstverlening stimuleert. De meer dan 100 verbeteringen in versie 6.0 die door de branches zijn ingegeven, bieden verbeterde gebruiksvriendelijkheid, verbeterde mobiliteit en industriespecifieke modules voor taakbeheer en planning.

Infor Workforce Management 6.0 biedt:

Een intuïtieve interface - Een nieuwe interface die informatie biedt op een geconsolideerde, intuïtieve, makkelijk te navigeren applicatie zodat gebruikers sneller beslissingen kunnen nemen.

Nieuwe Task Management module voor de retail - Task Management (TM) is een nieuwe geïntegreerde module die beschikbaar is op het Infor WFM 6.0 platform en innovatieve task creation en management tools biedt. Deze nieuwe module bevat in het bijzonder tools voor het creëren van nieuwe taken, een flexibele rolgebaseerde engine, die meerdere opties biedt om managers te waarschuwen als nieuwe taken worden verspreid en ervoor zorgt dat opdrachten op tijd worden voltooid. Dit vermindert de tijd aanzienlijk die men kwijt is aan administratieve taken en zorgt ervoor dat medewerkers beschikken over realtime informatie en hun productiviteit kunnen verhogen.

Planninginstrumenten voor de gezondheidszorg - Deze nieuwe versie introduceert verbeteringen voor de Multi-View Scheduler (MVS) module om de planningsbehoeften van Europese Infor-klanten in de gezondheidszorg in Europa aan te pakken. De MVS verbetert de ploegen-, en werkindeling en communicatie met medewerkers. Het nieuwe Healthcare Scheduling platform is een bouwsteen in de ontwikkeling van Infor's nieuwe wereldwijde planningsoplossing voor de gezondheidszorg.

Verbeterde mobiliteit - Infor Workbrain Mobility biedt zowel manager als medewerkers self-service, werk- en projectinformatie, timesheets, werknemerslijsten, schema's en is overal bruikbaar. Het biedt medewerkers de mogelijkheid om de tijd die ze spenderen aan administratieve taken te verminderen via snelle en vereenvoudigde hulpmiddelen, de efficiëntie te verhogen en ontslagen wegens boventalligheid te verminderen.

"Ervoor zorgen dat het personeelsbestand goed georganiseerd en betrokken is en blijft, is essentieel voor elke organisatie", zegt Mitri Dahdaly, product manager voor WFM bij Infor. "Infor's nieuwste versie van Infor WFM voorziet medewerkers en managers daarom van de informatie die ze nodig hebben om zich te richten op kritische werkgerelateerde taken en stemt personeelsplanning voor de lange termijn en dagelijkse activiteiten af op de bedrijfsstrategie van het bedrijf."

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.