Skip to Content

Infor introduceert nieuwe mobiele applicatie voor Enterprise Asset Management

EMEA – October 26, 2012, 02:53 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor EAM Mobile, een innovatieve enterprise asset management applicatie voor de AppleTM iPad. Klanten die EAM-applicaties gebruiken, beschikken nu altijd en overal over accurate, realtime informatie waarmee ze hun efficiëntie en productiviteit kunnen verbeteren.

Infor EAM Mobile breidt de waarde uit van Infor EAM voor buitendienstmedewerkers zoals managers, werknemers en planners doordat ze direct verbonden zijn met de oplossing. Voor technici die in het veld werken, biedt de oplossing de functies die ze nodig hebben om op afstand informatie op te vragen, vast te leggen en te beheren. Infor EAM Mobile kan out of the box geïmplementeerd of geconfigureerd worden om te voldoen aan specifieke vereisten. Via een speciaal ontworpen Infor elektronisch handapparaat of een breed scala aan hardwareapparaten van derden kan toegang worden verkregen tot de applicatie. Daarnaast omvat de applicatie een vertrouwde interface zodat gebruikers weinig training nodig hebben.

“Infor ziet de behoefte in van meer snelheid en meer inzicht in alle delen van een organisatie om verborgen kosten te elimineren en een bedrijf efficiënter te maken”, aldus Kevin Price, director EAM bij Infor. “Dankzij onze mobiele EAM applicatie beschikken werknemers over belangrijke informatie en wordt de communicatie tussen buiten en binnen het kantoor over alle aspecten van asset management versterkt. Ook worden besluitvorming en productiviteit verbeterd.”

Infor EAM Mobile omvat een kosteneffectieve mobiele infrastructuur en biedt rijke functionaliteiten, waaronder:

  • Gestroomlijnd beheer van werkorders – Gebruikers kunnen werkorders rechtstreeks uit de database downloaden en ze toewijzen aan de juiste persoon. Mobiele gebruikers hebben toegang tot de geschiedenis van werkorders en tot asset informatie om diagnose en reparatie te faciliteren, gewerkte uren te boeken en om afbeeldingen aan de werkorder toe te voegen voor toekomstig gebruik.
  • Nauwkeurige meetmodules in de buitendienst– Dankzij de kalibratiemodule kunnen gebruikers accuraat meten en de resultaten registreren. Hierdoor kan de efficiëntie en nauwkeurigheid van processen worden verbeterd en aan wetgeving en kwaliteitseisen worden voldaan. Via de Meter Readings en Replacement module kunnen gebruikers meterstanden voor elk onderdeel invoeren. De oplossing zorgt automatisch voor de juiste meeteenheid en de meternaam en helpt zo de invoertijd te verminderen en de nauwkeurigheid te verbeteren.
  • Betere naleving van de regelgeving – Infor EAM Mobile helpt de 21 CFR 11 eisen na te leven via record-locking en mogelijkheden voor een elektronische handtekening. Met de module kunnen op afstand validaties en verificaties uitgevoerd worden, kan de status van werkorders aangepast worden en kunnen elektronische handtekeningen gebruikt worden.
  • Realtime, accurate uitwisseling van gegevens tussen apparaten – De applicatie ondersteunt realtime uitwisseling van gegevens tussen mobiele apparaten en de centrale Infor EAM database. Telkens wanneer een gebruiker gegevens van een mobiel apparaat naar de database verzendt wordt het hele systeem bijgewerkt. Daarnaast worden de gegevens altijd bijwerkt op een smartphone of tablet. Zo zijn gegevens altijd up-to-date.

Voor meer informatie, zie: http://nl.infor.com/solutions/eam/.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten.
Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

# # #

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific products and services described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this announcement or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product, service or functionality, even if such is described herein. This document, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement. The services described herein may not be available for all Infor products.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.