Skip to Content

Infor introduceert Rhythm, een cloud-gebaseerd e-commerceplatform

EMEA – October 10, 2013, 00:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, introduceert Infor Rhythm, een cloud-gebaseerd e-commerceplatform. Infor Rhythm is gebouwd op een compleet e-commerceplatform en aangevuld met mooie ontwerpen van het creatieve bureau Hook & Loop.

Infor Rhythm omvat software voor productconfiguratie, aanbevelingen, cross- en upsell, pre-packaged ION-integraties voor orderbeheer, natural language search (NLS), content management, lay-out en voorspellende analyses. Deze applicaties zijn allemaal via een maandelijks abonnement beschikbaar in de cloud en hebben zich al bewezen bij klanten als Tommy Bahama, Microsoft, Mohegan Sun en Navy Federal Credit Union.

Het is de hoogste tijd om e-commerce websites te moderniseren. Bedrijven huurden voorheen creatieve bureaus in voor het verfraaien van gedateerde winkelpuien, maar vergrootten daarmee niet de betrokkenheid van klanten op hun websites, waardoor de sales-conversie niet zo hoog ligt als ze willen”, zegt Charles Phillips, CEO van Infor. “Infor Rhythm combineert een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk ontwerp met een uitgebreid ‘engagement’-platform en biedt een compleet pakket in de cloud. Zeer persoonlijke interacties zorgen voor een betere relatie met de klant die volgens ons weer zorgt voor een hogere conversie.”

De suite Infor Rhythm for Commerce, is per direct beschikbaar. Andere suites, waaronder Infor Rhythm for Civics (publieke sector), Patients (gezondheidszorg) en Hospitality, worden naar verwachting in 2014 uitgebracht. Infor Rhythm is schaalbaar, betrouwbaar en veilig.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.