Skip to Content

Infor introduceert twee nieuwe CRM-modules: Social Commerce Advisor en Insight for Social Commerce

EMEA – October 25, 2012, 04:57 AM


Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt een nieuwe strategische samenwerking aan met 8thBridge, een toonaangevende partij in social commerce en ontwikkelaar van 8thBridge Graphite™. Infor-klanten kunnen nu Facebook inzetten voor het delen van informatie en hun website gebruiken voor inbound en outbound marketing transacties via de twee nieuwe modules Social Commerce Advisor en Insight for Social Commerce.

De twee nieuwe social marketing modules zetten de Infor Epiphany CRM Suite en 8thBridge Graphite technologie in om marketeers toegang te geven tot voorspellende sociale gegevens die niet makkelijk beschikbaar zijn via andere middelen. Doordat marketeers toegang hebben tot deze rijke en actuele consumenteninformatie en deze gecombineerd wordt met de kracht van de nieuwe sociale modules van Infor, kunnen ze hun campagnes doelgerichter uitvoeren. Daarnaast kunnen ze sneller koop- en voorkeursgedrag analyseren en de marketingstrategie verbeteren.

"Veel bedrijven herkennen de noodzaak om via sociale kanalen met consumenten te communiceren maar ze kampen met de uitdaging hoe ze deze kanalen in een overkoepelende en renderende CRM-strategie kunnen integreren", aldus George Wright, senior vice president en general manager CRM bij Infor. "Dankzij onze samenwerking met 8thBridge kunnen we onze klanten nu een allesomvattende oplossing leveren die realtime data biedt voor verkoopdoeleinden en -campagnes. Ze kunnen meer digitale kanalen voor personalisatie gebruiken en directe aanbevelingen inzetten om cross-sell en upsell mogelijkheden te benutten en verkopen te stimuleren."

Bovendien bieden de modules Social Commerce Advisor en Insight for Social Commerce technologie om, op basis van intelligentie informatie die verzameld is uit het sociale profiel van consumenten, de communicatie verder te personaliseren en de juiste boodschap te bepalen.

"8thBridge maakt een betere meer sociale winkelervaring op e-commerce websites mogelijk", aldus Wade Gerten, oprichter en chief executive officer van 8thBridge. "Wij kijken er naar uit om Infor te helpen bij het in de markt zetten van een nieuwe sociale CRM-oplossing die bedrijven de middelen biedt die ze nodig hebben om van sociale activiteiten en sociale gegevens te profiteren, klantprofielen te verbeteren en uiteindelijk de omzet verhogen."

Over 8thBridge
8thBridge zorgt ervoor dat klanten kunnen winkelen waar ze socializen en socializen waar ze winkelen. Veel van 's werelds meest gerespecteerde merken werken samen met 8thBridge, van de baanbrekende vroege dagen van F-Commerce met 1-800-Flowers in 2009, de bekroonde Delta Air Lines social travel planning app in 2010 tot de introductie van Ticketmaster Timeline app in 2012. 8thBridge is een Facebook® Preferred Marketing Developer en introduceerde in april 2012 's werelds eerste multi-channel social commerce platform, Graphite. 8thBridge wordt gefinancierd door Split Rock Partners en Trident Capital. Kijk voor meer informatie op: www.8thbridge.com.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten.

Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

# # #

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific products and services described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this announcement or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product, service or functionality, even if such is described herein. This document, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement. The services described herein may not be available for all Infor products.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.