Skip to Content

Infor investeert in Workforce Management team

EMEA – September 26, 2011, 06:23 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, breidt zijn WFM-team uit als reactie op de groeiende vraag naar Workforce Management (WFM) oplossingen in de EMEA-regio. Tevens werft Infor nieuwe partners om zich aan te sluiten bij het Infor Partner Network (IPN).

Overzicht

  • Ed McGhee is aangesteld als senior accountmanager. Hij zal zich naast de Beneluxlanden ook richten op de Scandinavische en Duitstalige landen. Hiervoor was hij werkzaam bij Kronos waar hij acht jaar ervaring heeft opgedaan in de WFM-markt.
  • Paul Bloom, met twintig jaar ervaring, is als senior accountmanager aangesteld in het Verenigd Koninkrijk. Hiervoor was hij negen jaar werkzaam bij Crown Computing.
  • Het team werkt voor een gevarieerd portfolio van klanten in de EMEA-regio in de retail, de financiële dienstverlening en de verwerkingsindustrie, waaronder: Koninklijke Ahold, Atos Origin, Itella, British Airways, Manpower en de Foschini Retail Group.
  • Infor zoekt WFM-partners die zich aansluiten bij het Infor Partner Network (IPN). Het nieuwe partnerprogramma biedt kennis en kunde, tools en financiële stimulans zodat de partners snel een winstgevende en duurzame Infor business kunnen realiseren. Deze middelen zijn beschikbaar in de pré- en post-salesfase.
  • De Infor10 WFM-oplossingen helpen bedrijven hun langetermijnpersoneelsplanning en dagelijkse werkzaamheden af te stemmen op hun bedrijfsstrategie. Daarnaast helpt de software de winstgevendheid te verbeteren door de loonkosten te verlagen; de juiste personeelsomvang in te plannen; werkprestaties bij te houden, complexe internationale arbeidswetten en corporate richtlijnen na te leven, terwijl alle betalingsregelingen geautomatiseerd worden.

Infor quote

‘Bij Infor zijn wij ervan overtuigd dat een WFM-strategie op de lange termijn de winstgevendheid verbetert en niet alleen kosten bespaart´, zegt Rochelle Schard, director Industry & Product Marketing voor WFM bij Infor. ‘Met Infor10 WFM kunnen bedrijven het risico van non-compliance verminderen, de inzet van arbeidskrachten optimaliseren en de algemene klantervaring verbeteren om zodoende de bedrijfsdoelen sneller te realiseren.’

Meer informatie

Infor10 WFM: http://www.infor.com/solutions/workforce-management/

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.