Skip to Content

Infor komt met Asset Management-oplossing voor de horeca

EMEA – September 06, 2012, 11:14 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Infor10 EAM Hospitality Edition. Deze software is specifiek voor de horeca en kan geïntegreerd worden met andere Infor-producten. Infor EAM Hospitality Edition omvat een uitgebreide selectie van multi-organisatie instrumenten waardoor het beheren van meerdere taken en afdelingen vanuit een geïntegreerde applicatie wordt vergemakkelijkt. Dankzij effectief systeembeheer, omvangrijke functies ten aanzien van werkorders, geïntegreerde inkoop, gecentraliseerde call centers en makkelijk te gebruiken planningtools kunnen hotels kosten besparen.

Infor10 EAM Hospitality Edition zet in op duurzaamheid. Horecabedrijven kunnen het verbruik, de kosten en milieu-impact van natuurlijke bronnen, zoals water, lucht, gas, elektriciteit en stoom integreren in een asset management-strategie om kosten te besparen en te voldoen aan de Energy Star normen.

"Doordat de concurrentie groot is, vereisen bedrijven in de horeca realtime inzicht in alle facetten van het bedrijf", zegt Stewart Applbaum, senior vice president and general manager for Hospitality bij Infor. "Met dat in het achterhoofd wilde Infor zijn Infor10 EAM applicatie specifiek afstemmen op de horeca om het management te voorzien van realtime informatie over de meest kritische aspecten van de organisatie."

Infor10 EAM Hospitality Edition biedt:

  • Betere instrumenten voor snelle respons - Door werkorders en aanvragen van gasten voor diensten in het systeem aan te maken, te beheren en te volgen kunnen ze snel en efficiënt opgevolgd worden. De ervaring van gasten kan zo positief beïnvloed worden.
  • Verhoogde betrouwbaarheid van de apparatuur - Realtime gepland onderhoud, preventief onderhoud en nauwkeurige garantie- en reparatierapporten beschermen de betrouwbaarheid van alle apparatuur. Een database voor alle informatie over iedere asset op het terrein - van televisies tot voertuigen en bedlinnen - zorgt ervoor dat informatie, bijvoorbeeld over het onderhoud, snel en eenvoudig teruggevonden kan worden.
  • Instrumenten voor mobiele werknemers - Personeel kan zich verplaatsen van kamer naar kamer en van gebouw naar gebouw en heeft toegang tot onderhoudsinformatie, kan inspecties uitvoeren en vastleggen en kan de inventaris bijhouden.
  • Ondersteuning voor groene initiatieven en duurzaamheid - Informatie over duurzaamheid van assets kunnen worden ingezet om het Energy Star label te ontvangen. Horecabedrijven kunnen deze groene certificering inzetten als marketinginstrument om nieuwe gasten aan te trekken en bestaande gasten, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, tevreden te stellen.
  • Beter risicomanagement en betere naleving van de regelgeving - Inzetten van key performance indicators (KPI's) en realtime performance monitoring voor het proactief identificeren van potentiële problemen van apparatuur met hoge risico's. Daarnaast zorgen documentatie van kalibratierapporten, elektronische handtekeningen, 'greenhouse gas' (GHG) rapportages en asset tracking ervoor dat de organisatie klaar is voor een audit.
  • Preventieve realtime onderhoudswaarschuwingen - Meldingen waarschuwen medewerkers over routineonderhoud dat - op basis van het aantal keren dat een kamer bezet was - moet worden uitgevoerd. Dit voorkomt onnodige reparaties of inspecties terwijl tegelijkertijd de kwaliteit wordt gegarandeerd.
  • Betrouwbare informatie voor beheer van het wagenpark - Als een hotel of resort pendeldiensten naar luchthavens verzorgd, vervoer per limousine, golfkarretjes of andere voertuigen aanbiedt, kunnen onderhouds- en reparatieplannen worden opgesteld voor controle. Medewerkers worden gewaarschuwd indien routineonderhoud nodig is.
  • Asset management is belangrijk voor het winstgevend houden van een bedrijf", zegt Kevin Price, director EAM bij Infor. "Wij weten hoe voordelig en nuttig het is voor hotels om gespecialiseerde instrumenten te hebben zodat ze dagelijkse processen op een snellere en meer georganiseerde manier kunnen beheren. Wij begrijpen de knelpunten waar branches mee kampen en Infor10 EAM Hospitality Edition is een uitbreiding van onze kennis van deze branches om ze te helpen hun assets te beheren."

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.