Skip to Content

Infor komt met een CloudSuite-programma voor partners

EMEA – January 13, 2016, 09:00 AM

Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt een nieuw Infor CloudSuite-programma aan, speciaal voor alliance-partners. Dankzij dit nieuwe programma kunnen partners klanten helpen om naar de Infor-cloud te verhuizen. Wanneer wordt voldaan aan het Infor CloudSuite specialisatieprogramma ontvangen partners een formele validatie en een erkenning van Infor. Hiermee kunnen ze zich differentiëren van andere partners.

"We zijn verheugd alliance-partners te hebben, die speciaal getraind zijn om aan een aantal unieke behoeften van onze klanten te voldoen. Dit programma is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat iedere klant kan profiteren van de snelheid en flexibiliteit van een modern cloud-platform en van de extra zekerheid van een opgeleide partner die helpt bij de transitie naar een Infor-cloud-oplossing," aldus Lisa Pope, senior vice president bij Infor.

Kandidaten die voor een cloud-accreditatie in aanmerking willen komen, dienen over een bestaande alliance-overeenkomst voor het Infor Partner Network en een goede reputatie te beschikken. Partners die willen deelnemen aan het programma moeten een validatieproces doorlopen, dat bestaat uit vier stappen: nominatie, aanvraag, review en toekenning. Om het nominatieproces te starten, kunnen partners een aanmeldingsformulier bij een Infor Alliance-manager aanvragen. Hij geeft vervolgens een checklist met eisen en zet het proces in gang.

Alliance-partners die ervaring met de oplossing hebben, de vereiste training doorlopen en een succesvol track record van klantimplementaties, inclusief het assisteren van klanten bij de transitie naar de cloud, krijgen hun Infor CloudSuite specialisatie-credential. Partners met dit credential ontvangen een Hook & Loop CloudSuite-logo en een certificaat. Daarnaast worden ze opgenomen in de Infor PR Newswire die ieder kwartaal uitkomt en waarin hun specialisatie wordt uitgelicht in de Infor Partner Finder.

Tot op heden voldoen zeven Infor alliance-partners aan alle certificeringseisen, te weten: Avaap, Advoco, Axsium Group, Ciber, NTT DATA, RPI Consultants en TEAMabsolute.

"Onze alliance-partners zijn een belangrijk onderdeel van Infor's cloud-strategie. Het cloud-specialisatieprogramma is ontworpen om onze partners een extra niveau van comfort aan klanten te geven. Zij krijgen namelijk een aantoonbaar bewijs dat Infor nauw samenwerkt met de geaccrediteerde partners om ze te helpen de juiste training te geven om de overstap naar de cloud te maken," aldus Lynn Saunder, vice president van Infor Global Alliances. "Door iedere partner te vragen aan specifieke eisen te voldoen, kunnen Infor en de partners de samenwerkingsmogelijkheden demonstreren om klanten te helpen bij een succesvolle transitie naar Infor CloudSuite."

Het nieuwe programma is een aanvulling op het Infor Mico-Vertical specialisatieprogramma, dat in 2013 werd geïntroduceerd. Voor meer informatie kunnen IPN alliance-partners contact opnemen met hun Alliance Partner Manager, of contact opnemen via ipn@infor.com. Als u geïnteresseerd bent een Infor alliance-partner te worden, bezoek dan www.infor.com/partners/alliance-partners.

Volg Infor:

Over Infor

Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 13.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor's interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 10 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 21 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 15 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 21 van de top 30 wereldwijde banken
 • 6 van de 10 grootste hotelmerken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken

Voor meer informatie:
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
020 205 04 28
anke@lubbersdejong.nl

Filed Under
 • Press Releases
Product
 • Other
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.