Skip to Content

Infor komt met grootste M3 release in 10 jaar

EMEA – July 09, 2013, 10:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt de beschikbaarheid aan van een nieuwe versie van Infor M3, de ERP-applicatie die speciaal afgestemd is op de specifieke behoeften van belangrijke verticale branches, zoals distributie, equipment, fashion en F&B. Deze versie omvat meer dan 500 verbeteringen en een nieuw accelerator pack zorgt voor snellere implementatie aangezien belangrijke functionele verbeteringen kunnen worden toegevoegd zonder dat er een geheel nieuwe versie van de software geïnstalleerd moet worden.

Deze nieuwe versie is de eerste Infor ERP-applicatie binnen de onlangs gelanceerde Infor 10x suite en biedt toegang tot de laatste Infor-innovaties op het gebied van social, mobile, analytics en cloud technologieën. Een integratie met het nieuwe platform voor social collaboration, business procesverbetering en contextuele analyses genaamd Infor Ming.le™ staat tevens op de planning. Gebruikers beschikken hierdoor over accurate en actuele informatie en kunnen op basis daarvan goed gefundeerde beslissingen nemen.

Functionele verbeteringen omvatten onder andere een betere afstemming van de betalingstermijnen met de klantorders, betere toewijzing van kortingen, verbeterde backorder preventie, vereenvoudigde verwerking van artikelen en betere mogelijkheden ten aanzien van het vervangen van items in de orderinvoer.

De finance interface is makkelijker om te gebruiken, vereenvoudigt de verwerking van facturen van leveranciers, biedt betere integratie tussen logistieke en algemene grootboeken, geavanceerde betalingsmogelijkheden voor debiteuren en crediteuren, betere analysemogelijkheden en beter beheer van BTW en belastingen. Ten aanzien van het voorraadbeheer kan men vertrouwen op betere statistieken over de status van de vraag en zijn er betere mogelijkheden om items bij te werken.

Naast de sales, finance, warehouse management en inkoop functies, profiteren specifieke branches van het volgende:

Fashion bedrijven profiteren van verbeteringen ten aanzien van hun e-commerce platform zoals showroom inrichting, style visibility, lookbook, seizoen orders en meer configuratiemogelijkheden.

Food & Beverage bedrijven trekken profijt van betere tank tracing, mogelijkheden voor een dagverse food planning, betere warehouse mobiliteits ondersteuning, houdbaarheidsdatumbeheer evenals een aantal verbeteringen ten aanzien van de status en nummering. 

Distributiebedrijven profiteren van beter delivery management doordat met de voorraad makkelijk geschoven kan worden tussen locaties, en trekken ze profijt van pickcorrecties voorafgaand aan de pickrapporten, het groeperen van te versturen pakketten naar hetzelfde distributiecentrum en meer controle over de output van picklijsten.

Equipment bedrijven hebben beter inzicht in de lifecycle, beschikken over een consistente prijsstelling, nieuwe verhuurmogelijkheden en nieuwe opslagmogelijkheden voor reserveonderdelen.


Infor quote

"De nieuwste generatie van Infor M3 is een voorbeeld van onze innovatie, branchespecifieke functionaliteiten en snelheid," aldus John Gledhill, global director, Infor M3 product management. "Dankzij de meer dan 500 verbeteringen in Infor M3 13.1, gecombineerd met het nieuwe accelerator pack concept, maakt het niet meer uit of een organisatie broeken, tortellini of tractoren maakt en distribueert. Ze kunnen profiteren van functionaliteiten die zijn afgestemd op de aard van het bedrijf. Belangrijk voor zowel bestaande als nieuwe klanten vormt de mogelijkheid om in de toekomst nieuwe functionaliteiten te implementeren zonder de noodzaak voor een groot upgrade project."

"Infor’s strategie voor productontwikkeling is gericht op het ontwikkelen van software die flexibel is, agile en makkelijk om te gebruiken," aldus Duncan Angove, president van Infor. "Infor M3 biedt een vernieuwde HTML5 gebruikerservaring en omvat het nieuwe Infor Ming.le™ samenwerkingsplatform via het ION integration framework. We kijken ernaar uit dat de nieuwste versie van Infor M3 onze verwachtingen overtreft waar zakelijke software voor staat."


Over Infor

Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

  • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
  • 12 van de top 13 hightechbedrijven
  • 10 van de 10 farmaceutische bedrijven
  • 84 van de top 100 toeleveranciers van de automobielindustrie
  • 23 van de top 50 grootste Amerikaanse ziekenhuizen
  • 31 van de top 50 industriële distributeurs
  • 26 van de top 35 wereldwijde retailers
  • 5 van de top 9 brouwerijen

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as "anticipate," "believe," "expect," "intend," "may," "plan," "project," "predict," "should," "will," and/or similar expressions. Many factors can affect Infor’s product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.


Voor meer informatie voor de pers:

L&DJ PR
Anke van Heerebeek
T:+31 (0) 20 2050 428
E-mail: anke@l-dj.nl

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.