Skip to Content

Infor komt met innovatief mobiel platform

EMEA – January 23, 2012, 07:32 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, lanceert vandaag Infor10 Motion, het cloudgebaseerde mobiele platform dat gebouwd is op het krachtige Infor10 ION integratie framework. Infor10 Motion applicaties bieden - ongeacht de locatie - snelle betrouwbare verbindingen met de backofficesystemen via smartphones en tablets, zoals de iPhone en iPad. Hierdoor wordt de productiviteit bevorderd en kunnen gebruikers sneller en slimmer werken. In tegenstelling tot complexe en ingewikkelde mobiele platformen biedt Infor10 Motion een consistente gebruikerservaring, een gekoppelde architectuur en een eenvoudig implementatieproces.

Twee applicaties zijn direct beschikbaar gesteld: Infor10 Road Warrior, een mobiele CRM-applicatie met geïntegreerde business intelligence, en Infor ION ActivityDeck waardoor gebruikers op belangrijke taken kunnen reageren, real-time alerts kunnen ontvangen en aanvragen die nog in behandeling zijn goedkeuren.

"Om bij te blijven in de steeds mobieler wordende wereld moeten bedrijven hun werknemers in staat stellen geïnformeerd te blijven en van waar dan ook actie te ondernemen”, zegt Duncan Angove, president Products and Support bij Infor. “Infor10 Motion haalt de vier muren van het kantoor weg en zorgt ervoor dat klanten overal business kunnen doen zoals onderweg en op het vliegveld. Infor verandert de manier waarop onze software wordt gebruikt door mobiele ontwikkeltools en foundation services te leveren waardoor klanten mobiele applicaties, zoals Infor10 Road Warrior, kunnen gebruiken binnen de gehele enterprise.”

Het Infor10 Motion platform

Infor10 Motion is gebouwd met een makkelijk gekoppelde architectuur op het Infor10 ION framework. Dit betekent dat Infor10 Motion applicaties op verschillende backofficesystemen kunnen worden aangesloten, zoals ERP, CRM, Expense Management of Supply Chain Management. In tegenstelling tot de striktere oplossingen waardoor klanten vaak meer geld kwijt zijn voor meer producten, biedt Infor10 Motion rijke applicaties die van bestaande data uitgaan. Veiligheid is in Infor10 Motion ingebouwd om de dreiging van diefstal van gegevens en het verloren gaan van gegevens aan te pakken om zo controle te behouden over kritieke bedrijfsgegevens.

Infor10 Motion applicaties maken gebruik van de vertrouwde, eenvoudige en intuïtieve manieren waar gebruikers al aan gewend zijn door het gebruik van bijvoorbeeld smartphones. Hierdoor kunnen ze sneller werken en optreden. Omdat het onafhankelijk is van het kern product kan Infor10 Motion een consistente gebruikerservaring binnen backoffice applicaties adopteren.

Infor10 Motion applicaties onderscheiden zich bovendien doordat ze "app aware" zijn. Hierdoor is inzichtelijk indien een andere app op het apparaat extra functionaliteit kan bieden, inclusief consumer apps die in enterprise verband werken. Een voorbeeld hiervan is de Infor10 Road Warrior die Skype en FaceTime integreert binnen een contactveld van klanten zodat het salesteam effectief kan samenwerken met klanten.

Infor10 Motion is cloudgebaseerd wat de manier waarop klanten het platform kunnen inzetten vereenvoudigt. De Infor10 Motion App Manager (IMAM) biedt een locatie voor klanten om Infor10 Motion applicaties snel in te zetten binnen de bestaande IT-infrastructuur. Waarbij geen - zoals andere mobiele platformen vereisen - add-on oplossing nodig is om meerdere deployments te centraliseren. Zodra een bedrijf toegang heeft tot IMAM kunnen ze Infor10 Motion applicaties gebruiken. Dankzij IMAM kunnen managers ook bepalen welke gebruikers toegang hebben tot specifieke informatie en kunnen ze de instellingen op elk moment wijzigen.

Infor10 Road Warrior en Infor ION ActivityDeck

Infor10 Road Warrior verbetert de sales productiviteit door het sturen van mobiele alerts, accorderingen en taken waardoor gebruikers sneller beslissingen kunnen nemen. Deze verbinding gaat samen met ingebouwde business intelligence om een overzicht te bieden van schermen met veel informatie waardoor gebruikers gegevens sneller kunnen interpreteren, problemen in een oogopslag zichtbaar zijn en huidige bestelvolumen en die met in het verleden kunnen worden vergeleken waardoor de tijd voor het zoeken naar informatie wordt gereduceerd. Door de integratie van consumenten apps zoals Skype en FaceTime helpt Infor10 Road Warrior gebruikers beter samen te werken en te communiceren met hun klanten.

Infor ION ActivityDeck helpt kritieke problemen op te lossen die ontstaan als gebruikers onderweg zijn en geen zicht hebben in urgente zaken. ION ActivityDeck biedt gebruikers de mogelijkheid met de backoffice verbonden te blijven zodat zij op belangrijke taken kunnen reageren, real-time alerts kunnen ontvangen en uitstaande aanvragen kunnen accorderen. Vergelijkbaar met Twitter biedt ION ActivityDeck de mogelijkheid filters te definiëren waardoor gebruikers geholpen worden vragen te beantwoorden en actie te ondernemen voordat er problemen ontstaan.

Infor10 Road Warrior en Infor ION ActivityDeck zijn beschikbaar via de Apple iTunes Store. Daarnaast worden later dit jaar Infor10 Motion applicaties verwacht die met een verscheidenheid aan kritische kantoorfuncties helpen, zoals het creëren van bestellingen en offertes en het goedkeuren van uitgavenrapporten – ongeacht waar men is.

Meer informatie

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.