Skip to Content

Infor komt met mobiele app voor support

EMEA – April 26, 2012, 03:36 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt een mobiele applicatie aan voor Infor Xtreme Support die klanten 24 uur per dag toegang tot ondersteuning biedt. Dankzij de nieuwe applicatie, die gebouwd is op het Infor10 Motion platform kunnen Infor Xtreme Support klanten hun support personaliseren door het monitoren van kritieke gebeurtenissen, het controleren van de status en het ontvangen van meldingen over belangrijke stappen. Infor Xtreme Support Mobile is een aanvulling op het onlangs geïntroduceerde Xtreme Support programma dat een gespecialiseerde, gepersonaliseerde en pro-actieve ervaring qua ondersteuning biedt zodat klanten hun Infor-software altijd up-and-running kunnen houden.

"Bij Infor zijn we van mening dat ondersteuning meer moet zijn dan het reactief oplossen van incidenten en software upgrades. Wij introduceerden Xtreme Support omdat we inzien dat de snelheid en kwaliteit van de informatie die onze applicaties bieden cruciaal zijn voor de activiteiten en winstgevendheid van onze klanten”, zegt Marylon McGinnis, senior vice president, global support, Infor. "De business staat niet stil en onze klanten ook niet. Met Infor Xtreme Support Mobile bieden we meer snelheid en krijgen klanten via mobiele apparaten toegang tot bedrijfskritische informatie."

Infor Xtreme Support omvat drie opties. Klanten kunnen zodoende het niveau van support ontvangen dat aansluit op de behoeften, grootte en complexiteit van de organisatie. Dit zijn:

  • Xtreme – klanten ontvangen support voor een onbeperkt aantal incidenten, continue online ondersteuning via een portal die 24/7 beschikbaar is, voorrang in wachtrijen op basis van de ernst van een incident, telefonische ondersteuning, toegang op afstand en 24/5 support voor kritieke problemen.
  • Xtreme Premium – klanten krijgen additioneel ondersteuning voor kritieke incidenten met één uur responstijd voor de meest kritieke problemen ongeacht de dag of de tijd op de dag. Premium klanten hebben ook toegang tot live, interactieve briefings met Infor experts gedurende het hele jaar.
  • Xtreme Elite – klanten kunnen vertrouwen op alle diensten van Xtreme Premium inclusief een toegewezen Xtreme Elite accountmanager. Xtreme Elite is een goede keuze voor complexe, multinationale organisaties en klanten die simpelweg voorrang wensen en meer persoonlijke hulp vereisen.

Infor Xtreme Support Mobile is voor Xtreme Support klanten beschikbaar op een Apple, iPhone en kan gedownload worden van de AppStore.


Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.