Skip to Content

Infor komt met nieuw business intelligence aanbod

EMEA – April 27, 2012, 03:39 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, heeft zijn business intelligence (BI) aanbod vernieuwd. Er zijn nu twee verschillende groepen oplossingen die allebei als doel hebben specifieke zakelijke behoeften van bedrijven aan te pakken. Door de focus te leggen op helder gedefinieerde behoeften van bedrijven weerspiegelt Infor's BI en performance management portfolio de nadruk van het bedrijf op het bieden van branchespecifieke oplossingen afgestemd op de behoeften van de klant.

Onderdelen van het Infor BI Platform zijn:

  • Infor10 Business Intelligence is een best-of-breed performance management oplossing die de stuurinstrumenten die managers elke dag gebruiken verbetert. Het vereenvoudigt complexe keuzes en verbetert de mogelijkheden van een bedrijf effectieve plannen te maken en deze meteen te communiceren aan alle betrokkenen.
  • Infor10 ION Intelligence omvat contextueel relevante business intelligence functies in de innovatieve Infor10 ION Workspace gebruikersinterface. Gebruikers van Infor10 producten kunnen profiteren van de voordelen van ION's ingebouwde business intelligence mogelijkheden zonder iets te hoeven weten van business intelligence oplossingen. De belangrijkste informatie zal eenvoudig gepresenteerd worden zodra het relevant is voor de taak van de gebruiker.
  • Geavanceerde rapportages en analyses, die zijn gebaseerd op alle bedrijfssystemen verbonden met het ION netwerk, maken ook deel uit van Infor10 ION Intelligence om zo meer volledige, nauwkeurige en tijdige rapportages en analyses te bieden.

Infor10 ION Intelligence is beschikbaar voor klanten die het willen gebruiken met andere Infor10 applicaties terwijl Infor10 ION Business Intelligence (BI) als een autonome oplossing beschikbaar is.

"Vanwege de complexiteit en de snelheid van de hedendaagse business omgeving zijn effectieve business intelligence tools essentieel", zegt Rod Radojevic, Director of Product and Industry Marketing voor Infor's business intelligence oplossingen. "Daarom hebben we het onze hoogste prioriteit gegeven om onze business intelligence en corporate performance management klanten de meest doelgerichte en specifieke mogelijkheden te bieden."

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.