Skip to Content

Infor komt met nieuwe benadering voor Business Intelligence

EMEA – June 08, 2016, 09:00 AM

Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt een nieuwe versie aan van Infor M3 Analytics. Versie 11.0 biedt business intelligence om managementinformatie te verbeteren en de besluitvorming te ondersteunen. De oplossing maakt gebruik van de Infor Business Intelligence (BI) technologie-stack, die toegang biedt tot een grote hoeveelheid hulpmiddelen voor de ondersteuning van BI-projecten. Infor M3 Analytics biedt tevens nieuwe functionaliteiten en branchespecifieke content, tools en diensten om business intelligence-projecten te versnellen, kosten te verlagen, het risico van implementaties te verlagen en de terugverdientijd te verkorten.

Met Infor M3 Analytics kunnen gegevens omgezet worden in bruikbare inzichten, branchespecifieke statistieken en KPI's. Met deze informatie kan een bedrijf zijn prestaties verbeteren. Doordat deze statistieken en KPI's direct beschikbaar zijn, kunnen klanten snel aan de slag.

"Wij zijn actief in een snel veranderende branche die wordt gedreven door de vraag van de consument en de marktwerking. Deze vraag kan plotseling sterk fluctueren of verschuiven. Wij willen Infor M3 Analytics gebruiken om ons te ondersteunen bij het signaleren van trends en het meten van data, om onze volgende stap te kunnen anticiperen. Infor M3 Analytics biedt tools die zijn afgestemd op de specifieke vraag van ons bedrijf en geeft ons dankzij moderne business intelligence een voorsprong," aldus John Sheehan, IT-directeur van Pelican Rouge. "De branchespecifieke content en tools helpen ons de verborgen waarde binnen onze gegevens te identificeren om zo snellere en betere besluiten te nemen."
Infor M3 is een van de belangrijkste ERP (enterprise resource planning) systemen van Infor en is geoptimaliseerd om klanten te helpen van het investeringsniveau van de algemene Infor BI technologie stack te profiteren. Door Infor M3 te integreren met tools zoals Infor Ming.le, een tool voor sociaal samenwerken, beschikken gebruikers over ingebouwde analyses in Infor M3-functies, zoals orderinvoer, inkoop en facturatie om in-context informatie te bieden en snellere besluitvorming te ondersteunen. Dankzij drill-back mogelijkheden in Infor M3 Analytics kunnen gebruikers direct van de informatie in een Infor BI dashboard naar de relevante functie in Infor M3 gaan. Technische verbeteringen en de toevoeging van meer analytische functionaliteiten verbeteren de informatieverstrekking en gebruikerservaring. In-memory processing wordt ook gebruikt om het opvragen en presenteren van informatie te versnellen.

"De nauwe integratie van M3 Analytics en Infor M3 maakt business intelligence in de juiste context mogelijk. Klanten kunnen zodoende snellere en betere beslissingen nemen. Dankzij drill-back mogelijkheden is het makkelijk om wijzigingen binnen Infor M3 door te voeren. Dit is een uniek functionaliteitsniveau, dat meetbare waarde toevoegt en beter is dan concurrerende oplossingen," aldus Andrew Dalziel, senior director Industry & Solution Strategy bij Infor. "Infor M3 Analytics biedt een tool om business intelligence te versnellen en sneller waarde te creëren."

De nieuwste versie van M3 Analytics is een stap voorwaarts in de ondersteuning van de Infor cloud-strategie. Infor M3 Analytics is vanaf oktober 2016 beschikbaar als een single tenant deployment binnen de Infor CloudSuite-oplossingen.

Volg Infor:

Over Infor

Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 13.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor's interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 10 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 21 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 15 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 21 van de top 30 wereldwijde banken
 • 6 van de 10 grootste hotelmerken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020-2050426

Dit persbericht is ook online beschikbaar

Filed Under
 • Press Releases
Industry
 • Other
Product
 • Other
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.