Skip to Content

Infor komt met UpgradeX-programma

EMEA – October 16, 2013, 03:45 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, introduceert UpgradeX. Dit is een simpele manier om on-premise applicaties te upgraden naar de Infor Business Cloud.

De meeste softwarebedrijven hebben uiteenlopende producten in de cloud en on-premise. Klanten van Infor UpgradeX kunnen nu bestaande investeringen rechtstreeks overzetten naar Infor10x in de cloud.

Klanten willen direct profiteren van diepere branchespecifieke functionaliteiten die een einde maken aan de maatwerkaanpassingen en zorgen voor betere analyses en makkelijkere integratie.

Dankzij UpgradeX kunnen klanten hun bestaande on-premise oplossing migreren naar een cloud-omgeving door gebruik te maken van Infor10x. Hierdoor kunnen ze kosten besparen en risico’s verlagen. Infor beheert de applicatie voor klanten, biedt doorlopende support en educatie en verstrekt upgrades naar de laatste versie evenals rapportagetools.

Vandaag de dag gaat alles in rap tempo; bedrijven die software gebruiken die 6,7,8 of 10 jaar oud zijn, worstelen om de ontwikkelingen bij te houden en brengen zichzelf daarmee in gevaar”, zegt Stephan Scholl, president van Infor. “Infor beschikt over de sociale en analytische tools, zowel voor mobiele toepassingen als in de cloud, die bedrijven helpen te groeien. Het UpgradeX-programma hebben we samengesteld zodat bedrijven sneller en goedkoper kunnen switchen van een ouderwetse on-premise implementatie naar een moderne applicatie in de cloud, waarbij Infor ook onderhoud, support en upgrades biedt.”

Bovendien zijn diepe micro-verticale mogelijkheden met robuuste functionaliteiten al ingebouwd, waardoor bedrijven systemen kunnen gebruiken zonder moeilijke upgrade-paden.

On-premise klanten kunnen overstappen naar nieuwe abonnementen via een eenmalige en bescheiden vergoeding om hun data naar cloud te verplaatsen. UpgradeX is per direct beschikbaar voor Infor LN, Infor M3, Infor Lawson, Infor SyteLine en Infor EAM.
Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.