Skip to Content

Infor kondigt nieuwe CFO en COO aan

EMEA – October 17, 2011, 06:39 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, benoemt met onmiddellijke ingang Kevin Samuelson als chief financial officer en Pam Murphy als chief operating officer. Samuelson vervangt de met pensioen gaande CFO Raj Rajaji, die nog zes maanden zal aanblijven om een soepele overgang te garanderen.

Als leider van het acquisitie- en integratieteam was Samuelson bepalend in de opbouw van Infor’s brede portfolio met vooraanstaande technologieën. Hierdoor is Infor uitgegroeid tot een van de toonaangevende ERP-leveranciers. Samuelson heeft meer dan 40 strategische overnames gerealiseerd sinds zijn indiensttreding in 2002. Hij is ook verantwoordelijk voor de financiering van 5 miljard dollar en droeg bij aan de groei van de jaaromzet die steeg van 40 miljoen dollar tot bijna 2 miljard dollar.

Voor zijn komst naar Infor was Samuelson verantwoordelijk voor equity research bij Robertson Stephens en bij de Bank of America Securities. Hij behaalde zijn bachelor diploma aan de Berkeley Universiteit in Californië.

Murphy is sinds december 2010 bij Infor werkzaam als senior vice president operations en medeverantwoordelijk voor de dubbele groeicijfers over de afgelopen drie kwartalen. Als COO zal Murphy, naast haar huidige verantwoordelijkheden, ook verantwoording dragen over human resources en de juridische afdeling. Voorafgaand aan haar komst bij Infor vervulde zij 11 jaar met succes diverse financiële en operationele functies bij Oracle. Daarvoor werkte Murphy bij Andersen Consulting en Arthur Andersen. Zij heeft haar business en accounting graad behaald aan de Universiteit van Cork in Ierland en is lid van het Institute of Chartered Accountants.


“Ik ben zeer verheugd over de promotie van deze twee executives, die een grote bijdrage hebben geleverd aan het succes van Infor. Zij brengen een schat aan ervaring mee ,met een groot inzicht in onze markten en een gedegen kennis van het bedrijf,” aldus Charles Phillips, CEO van Infor. "Ik wil ook Raj bedanken voor zijn inzet de afgelopen vier jaar en het geweldige werk dat hij verzet heeft. Wij wensen hem het allerbeste.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.