Skip to Content

Infor koopt producten van RSVP Business Systems

EMEA – December 21, 2011, 03:00 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag de aankoop van een aantal nieuwe productlijnen van RSVP Business Systems Inc. aan. RSVP Business Systems is een in New York gevestigde Infor Channel Partner en leverancier op het gebied van service- en kwaliteitscontrolemanagement. De overname omvat de Quality Control Solution (QCS), een applicatie die is gebouwd met Infor’s Mongoose ontwikkelingstoolset, die bedrijven helpt met het volgen, controleren en het managen van kwaliteit tijdens de dagelijkse procedures zoals het ontvangen, het produceren en het verzenden van producten.

Nieuws

  • Infor koopt nieuwe productlijnen van RSVP Business Systems, een Infor Channel Partner en toonaangevend leverancier op het gebied van kwaliteitscontrolemanagement. De QCS-applicatie biedt leveranciers ondersteuning bij kwaliteitsincidenten, veranderingsmanagement, reacties op de audit, machine- en onderhoudsresultaten, veiligheid, training en mogelijkheden tot continue verbetering.
  • Doordat de QCS gebouwd is met de Infor Mongoose ontwikkelingstoolset, is de applicatie architectonisch compatibel met Infor10 ERP Business (Syteline) en andere Infor applicaties waardoor eenvoudige integratie en versnelde ontwikkeling mogelijk zijn. Infor heeft als doel belangrijke productverbeteringen te leveren en de nieuwe QCS-producten te integreren met een aantal basis Infor platforms, wat leidt tot grotere synergie tussen het QCS-product en het bestaande aanbod van Infor.
  • Klanten die voorheen met RSVP werkten profiteren nu van de stabiliteit van Infor, de op drie na grootste enterprise op het gebied van applicaties ter wereld.
  • Klanten hebben baat bij de geünificeerde ondersteuning van een enkele leverancier, zo wordt essentiële responstijd gereduceerd en de toegang tot productondersteuning vereenvoudigd.

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.