Skip to Content

Infor Launchpad biedt partners wereldwijd persoonlijke training

EMEA – November 11, 2014, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt Infor Launchpad aan, een nieuw programma voor channel en alliance partners dat persoonlijke training met Infor business development representatives (BDR’s) omvat. Het programma voorziet leden van het Infor Partner Network (IPN) van belangrijke salesmogelijkheden en biedt de mogelijkheid voor face-to-face-interactie met Infor-medewerkers die getraind zijn in het krijgen en vasthouden van de aandacht en interesse van potentiële klanten.

Wij hebben dit programma opgezet omdat Infor BDR’s vaardigheden bezitten waar partners van kunnen profiteren”, zegt Megan Dahlen, senior director Global Business Development bij Infor. “Door persoonlijk training te geven in plaats van een virtuele bijeenkomst te organiseren, krijgen partners een op maat gemaakte training die is afgestemd op hun specifieke branche of product. Partners worden voorzien van instrumenten die hen helpen de vraag te vergroten en zo uiteindelijk een hogere omzet te realiseren.”

Infor Launchpad zal in november en december 2014 op drie verschillende locaties worden aangeboden, te weten Mexico City, Minneapolis en Barcelona. Infor heeft voor elke sessie een speciale set met tools gecreëerd om partners te helpen meer winstgevende business te realiseren met Infor-applicaties en -suites. De training is ontworpen om partners van belangrijke kennis en vaardigheden te voorzien, die noodzakelijk zijn om prospects te benaderen, leads te kwalificeren en uit een gesloten deal meer mogelijkheden te halen.

“Dit soort trainingsprogramma’s is waardevol voor ons omdat we er nieuwe medewerkers mee kunnen trainen en de vaardigheden van ons bestaande salesteam kunnen aanscherpen”, aldus Jeff Holverson, accountmanager bij ECI. “We waarderen Infor’s continuïteit in het uitbreiden van mogelijkheden en kansen voor IPN-leden, met name als het gaat om het verdiepen van onze productkennis en verbeteren van klantinteracties.”

Infor zet zich in om haar partners succesvol te laten zijn. We doen dit onder andere via nieuwe trainingen en initiatieven, zoals Infor Launchpad”, aldus Michael Carrillo, director of Global Enablement, Infor Partner Network. “De partnerprogramma’s van Infor zijn gericht op het ontwikkelen van competenties voor allerlei functies, van business development en sales tot support. Het doel is om ervan verzekerd te zijn dat onze partners de juiste kennis hebben en onze klanten kunnen helpen het gebruik van Infor-applicaties te optimaliseren.”

Partners die geïnteresseerd zijn in deelname, kunnen zich via hun Infor Campus-account registeren. Daar vinden ze eveneens meer informatie en de data van bepaalde workshops.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.