Skip to Content

Infor levert clouddiensten aan equipment-industrie

EMEA – August 18, 2016, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfsspecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor CloudSuite Equipment Rental, een gebruiksklare cloud-gebaseerde oplossing speciaal ontwikkeld voor werktuigverhuurbedrijven. De oplossing helpt de verhuurbedrijven hun kernprocessen te stroomlijnen, zakelijke groei te ondersteunen, een efficiencyslag te maken en hun innovatiekansen te vergroten.

Infor CloudSuite Equipment Rental helpt organisaties aan een competitieve voorsprong door de time-to-value te versnellen en de initiële investeringskosten, in vergelijking met softwaresystemen die niet in de cloud opereren, te verlagen. Dankzij de eenvoudige implementatiemogelijkheden worden tevens de arbeidskosten gereduceerd. Dit helpt bedrijven hun groeidoelstellingen te halen in aanloop naar het betreden van een nieuwe markt, een bedrijfsovername of wanneer ze gebruikers willen toevoegen. Het systeem ondersteunt ook mondiale groei en zakelijke flexibiliteit door de huurvloot te optimaliseren. Dankzij de applicatie kunnen verhuurorganisaties van equipment zich richten op klantenbinding en cliënten een betere service verlenen door de werktuigen te leveren die ze willen, wanneer ze ze willen en voor de beste prijs.
Infor CloudSuite Equipment Rental omvat een pakket kernfunctionaliteiten. Daarnaast is het mogelijk additionele applicaties en procesondersteuning toe te voegen zodra het bedrijf groeit. Het pakket levert een out-of-the-box aanpak met een normatieve vooraf geconfigureerde database met uitgebreide procesdocumentatie. Infor CloudSuite Equipment Rental's branchespecifieke functionaliteiten en de Implementation Accelerators for Equipment Rental die zorgen voor een snelle implementatie, maken dat Infor's cloudoplossing zich onderscheidt van andere cloudoplossingen op de markt.

"Verhuurorganisaties van equipment hebben te maken met een grote hoeveelheid onderdelen ongeacht of ze op lokale of mondiale schaal opereren. Het creëren van efficiëntie waar dit er nog niet het geval is, kan van vitaal belang zijn. Een manier om een dergelijk voordeel te realiseren, is door het inzicht in assets te verbeteren om zo te kunnen vaststellen waar een werktuig is, in welke staat het is, en wat voor problemen zich kunnen voordoen. Bij het ontwikkelen van Infor CloudSuite Equipment Rental hielden we dit allemaal nadrukkelijk voor ogen", zegt Andreas Hellstrom, senior industry & solution strategy director bij Infor. "Deze oplossing is gebouwd met dezelfde cloudfunctionaliteit en veiligheid als andere CloudSuite-applicaties maar met branchespecifieke functies en de mogelijkheid voor integratie met andere belangrijke applicaties. Ons doel was om een eenduidig inzicht te bieden in de complete levenscyclus om zo de efficiëntie te vergroten en het kostenbeheer te ondersteunen."

Volg Infor

Over Infor

Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 13.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor's interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 8 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 22 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 20 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 19 van de top 20 industriële distributeurs
 • 18 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 19 van de top 20 wereldwijde banken
 • 6 van de 10 grootste hotelmerken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428

Dit persbericht is ook online beschikbaar

Filed Under
 • Press Releases
Industry
 • Other
Product
 • Other
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.