Skip to Content

Infor LN beschikbaar op open source stack dankzij samenwerking tussen Infor, Red Hat en EnterpriseDB

EMEA – April 22, 2014, 07:55 AM

Infor kondigt een samenwerking aan met Red Hat, Inc. en EnterpriseDB waardoor Infor LN ERP beschikbaar is op een geheel open technologie stack. Door Red Hat Enterprise Linux, JBoss Enterprise Middelware-oplossingen en EnterpriseDB’s Postgres Plus te gebruiken, biedt Infor LN klanten flexibele oplossingen gebaseerd op industriestandaarden die verplaatst kunnen worden tussen on-premise en de cloud. Dankzij de flexibiliteit kan Infor LN snel worden aangepast aan veranderende zakelijke behoeften terwijl de TCO (total cost of ownership) wordt verlaagd.

“Infor-applicaties op een open technologie stack stellen ons in staat een delivery model te configureren met minder licentie- en distributiebeperkingen. Daarnaast is het makkelijker om images tussen on premise en de cloud te verplaatsen,” aldus Charles Phillips, CEO of Infor. “Dankzij de samenwerking met Red Hat, kunnen we onze klanten keuze bieden om te standaardiseren op best-of-breed open oplossingen zonder daarbij in te boeten op prestaties en functionaliteiten.”

Infor werkt sinds 2012 met Red Hat samen zodat klanten applicaties kunnen laten draaien op een flexibel opensourceplatform. Door de Postgres database van Enterprise DB toe te voegen aan het opensourceplatform kunnen Infor-klanten de kosten van deployment verlagen terwijl de schaalbaarheid, prestaties en betrouwbaarheid worden behouden en nieuwe niveaus van flexibiliteit worden behaald. EnterpriseDB heeft de open source database PostgreSQL verbeterd op het gebied van prestaties, compatibiliteit, veiligheid en beheersbaarheid.

De introductie van LN op een open source stack die niet alleen het besturingssysteem en middleware omvat maar ook de database plaatst Infor in een unieke positie om klanten meer waarde en flexibiliteit te bieden,” aldus Ed Boyajian, CEO van EnterpriseDB.

Infor LN is een ERP-applicatie voor grote en middelgrote fabrikanten die beschikbaar is op een geavanceerd technologieplatform. Het is ontworpen om IT de flexibiliteit te geven om het juiste besturingssysteem en de juiste database te kiezen om te voldoen aan hun zakelijke behoeften tegen lagere kosten.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.