Skip to Content

Infor MRM helpt TMF Group succesvolle marketingcampagne op te zetten

EMEA – March 18, 2015, 09:00 AM

Infor, een cloud-bedrijf, kondigt aan dat TMF Group B.V een onafhankelijk financieel zakelijk dienstverlener, Infor Marketing Resource Management (MRM) heeft geïmplementeerd. TMF Group koos Infor MRM om meer consistentie, nauwkeurigheid en zichtbaarheid te creëren voor de wereldwijde marketingcampagnes van het bedrijf. Met de middelen die hierdoor vrijkomen, kan TMF zich volledig focussen op toekomstige programma’s. Daarnaast wil TMF Group de toepassing inzetten om de feedback makkelijk terug te kunnen koppelen aan de directie.

Overzicht

  • Om een grotere zichtbaarheid en consistentie te behalen in de wereldwijde marketingactiviteiten, koos TMF Group voor Infor MRM. Na het evalueren van drie opties kwam Infor MRM als winnaar uit de bus, omdat het robuuste en makkelijk te gebruiken platform uniformiteit biedt voor een groot aantal centrale en regionale marketingcampagnes.
  • Infor MRM ondersteunt één centraal en vier regionale teams, die jaarlijks samen ongeveer 400 web- en e-mailcampagnes creëren voor 82 landen.
  • TMF Group ervaart nu al het voordeel van het vrijmaken van kostbare tijd om zich zo te kunnen concentreren op de marketingstrategie, in plaats van het handmatig bijhouden en verwerken van campagnegegevens.
  • Andere belangrijke voordelen zijn het mogelijk maken van grotere consistentie en schaalvoordelen, een strakker budgetbeheer en een gemeenschappelijke rapportage-omgeving.
  • De dashboards binnen Infor MRM stellen het marketingteam in staat snel details van een campagne in te kunnen zien en deze te presenteren aan het bedrijf.

TMF Group quote
“Als relatief klein team dat 82 landen ondersteunt, is het van cruciaal belang dat we samenwerken om de impact van de campagnes te maximaliseren en te garanderen dat de gegevens ook in toekomstige campagnes worden doorgevoerd,” zegt Ian Bennison, Marketing Operations Director, TMF Group. “Voorheen was dit niet mogelijk, omdat onze regionale teams verschillend opereerde. Infor MRM stelt ons in staat een groot aantal consistente campagnes uit te voeren die aansluiten op de overkoepelende strategie. Daarnaast kunnen we de gegevens over de impact van deze campagnes direct inzien. Dit geeft ons de zichtbaarheid die we nodig hebben om het succes te plannen, meten en vergroten.”

Infor quote
“Marketing-professionals staan onder grote druk om campagnes op te zetten die afgestemd zijn op de voorkeuren van klanten en een snel een aantoonbare ROI genereren,” zegt Grant Halloran, Global Vice President en General Manager, Infor Marketing & CRM Group. “Om wereldwijde campagnes op schaal te realiseren via verschillende kanalen zijn efficiëntie en zichtbaarheid essentieel, en is het investeren in het juiste technologieplatform cruciaal. TMF Group is een geweldig voorbeeld van een slagvaardige organisatie die ernaar streeft om ieder jaar de impact van honderden wereldwijde campagnes te maximaliseren met slim gebruik van software in plaats van extra mankracht.”

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.