Skip to Content

Infor neemt Orbis Global over

Poland – December 04, 2012, 10:38 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt de overname aan van Orbis Global, een leverancier van SaaS-gebaseerde marketing resource management (MRM) software voor grote en middelgrote bedrijven. De software van Orbis Global, dat is gevestigd in San Francisco, vormt een belangrijke aanvulling op de Infor Epiphany suite. Het verbetert marketing lifecycle management om snellere, effectievere besluitvorming door marketing, sales en klantenservice mogelijk te maken.

Overzicht

  • Infor heeft Orbis Global overgenomen, een leverancier van MRM software dat is opgericht in Sydney, Australië en nu gevestigd is in San Francisco. Orbis Global is goed vertegenwoordigd in Asia-Pacific, Noord-Amerika en EMEA.
  • De overname van Orbis Global versterkt de Infor Epiphany suite en levert MRM mogelijkheden die wereldwijde marketeers een holistische, closed-loop CRM oplossing biedt die marketing, sales en service combineert voor effectiever beheer van de marketing lifecycle.

Infor quote
"Dankzij de overname van Orbis Global kan Infor een closed-loop CRM oplossing creëren die marketing, sales en service bundelen om klanten de juiste instrumenten te bieden om zo multi-channel campagnes te plannen, uit te voeren en te monitoren", aldus George Wright, SVP en GM Epiphany bij Infor. "Infor Epiphany wordt, met de geïntegreerde best-in-class MRM functionaliteit van Orbis Global, een nog efficiëntere marketingoplossing en zorgt ervoor dat besluiten sneller en weloverwogen genomen kunnen worden. Daarnaast maakt MRM het beheer van klantervaringen mogelijk en complementeert het de recentelijk geïntroduceerde Infor Customer Interaction Hub."

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten.
Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.