Skip to Content

Infor neemt productlijnen Single Source Systems over

EMEA – November 08, 2011, 18:00 PM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag de acquisitie aan van de nieuwe productlijnen van Single Source Systems Inc., partner van Infor en marktleider in service management oplossingen. De overgenomen productlijnen omvatten Service Management Plus (SM-Plus), SM-Plus Mobile en Workbench Suite. De toevoeging van deze producten aan het aanbod van Infor zal dealers, distributeurs en fabrikanten ten goede komen. In de eerste plaats dankzij de directe relatie met Infor en een nauwere afstemming van de Single Source producten met de Infor-producten.

Overzicht

 • Infor heeft aanvullende nieuwe productlijnen verworven van Single Source Systems, een Infor partner en leverancier van service management oplossingen, waaronder:
  • SM-Plus - maakt het servicegerichte bedrijven, die complexe en waardevolle apparatuur maken, distribueren en hier diensten bij verlenen, mogelijk om de gehele levenscyclus van apparatuur te beheren.
  • SM-Plus Mobile - Geeft technici met een laptop of mobiel apparaat op afstand toegang tot kritische supply chain informatie zoals unit configuratie, geschiedenis van incidenten en dienstverlening, status van het servicecontract en de beschikbaarheid van onderdelen.
  • Workbench Suite - stelt gebruikers in staat diverse schermen, performancemeters, navigatie snelkoppelingen, process flow guides en rapportagemiddelen op een gemakkelijk toegankelijke locatie samen te voegen.
 • Naar aanleiding van deze overname is Infor van plan belangrijke productverbeteringen te leveren en deze oplossingen te integreren met een aantal van Infor's belangrijkste platformen, waardoor een nog grotere synergie tussen de Single Source-productlijnen en het bestaande Infor-productaanbod zal ontstaan. Een aantal van de overgenomen SM-Plus producten is specifiek ontworpen om te werken met Infor10 ERP Business (SyteLine) en werd ontwikkeld met behulp van Infor's Mongoose softwareontwikkeling toolset.
 • Klanten die voorheen werkten met Single Source profiteren ook van de stabiliteit van de samenwerking met Infor, de derde grootste leverancier van bedrijfsapplicaties ter wereld.
 • Klanten profiteren tevens van de eensgezinde support van een enkele leverancier, het verminderen van kritieke response tijd en het stroomlijnen van de toegang tot productondersteuning.

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.