Skip to Content

Infor ontsluit Asset Management Analytics op de iPad

EMEA – August 21, 2013, 09:30 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, introduceert vandaag Infor Enterprise Asset Management (EAM) Analytics. De applicatie maakt gebruik van Infor BI 10x, zodat Infor EAM-klanten gemakkelijker, systematisch en geautomatiseerd gegevens en trends kunnen analyseren. Verder kunnen klanten accuratere beslissingen nemen dankzij verbeterd inzicht en voordeel behalen uit applied business intelligence (BI) en datavisualisatie. Infor EAM Analytics wordt samen geïntroduceerd met de nieuwste versie van Infor EAM Mobile, een innovatieve applicatie voor de Apple™ iPad. Beide applicaties zijn ontwikkeld om EAM-gebruikers te voorzien van een uniforme gebruikerservaring en de benodigde tools om hun bedrijfsprocessen te verbeteren.

"Het verkrijgen van intelligente inzichten die in realtime beheerd kunnen worden, ongeacht de locatie, zijn essentiële elementen voor het succes van onze EAM-klanten," zegt Kevin Price, product director van Infor EAM. "Infor EAM Analytics biedt het noodzakelijke BI-niveau en Infor EAM Mobile de mobiliteit om bedrijfscontinuïteit te waarborgen."

Overzicht

 • Multidimensionale data. Flexibele grafieken en schaalbare toegang zorgen ervoor dat klanten beschikken over de benodigde tools om rapportages te bekijken vanuit verschillende locaties.
 • Verrijkte gebruikerservaring. Vasthoudend aan de grondslag van gebruiksvriendelijkheid verbindt Infor EAM Analytics de gebruikerservaring met de thema’s van Infor10x.
 • Focus op mobiliteit. De nieuwste versie van Infor EAM Mobile is gericht op het bieden van een sterke mate van bruikbaarheid terwijl tegelijkertijd functionaliteiten worden geboden om de gebruikerservaring te verrijken. Verbeteringen van de iPad-app om voor optimale prestaties te zorgen, omvatten: gebruikergedefinieerde velden, synchronisatiemogelijkheden, scannen en widgets. Het grootste voordeel voor EAM-gebruikers is misschien wel de focus van Infor op mobiliteit. De oplossing is zodanig ontworpen is dat geen middleware van derden nodig is en tegemoetkomt aan de eisen van de markt en klanten een goede mobiele ervaring biedt.

"Infor EAM Analytics biedt onze klanten de mogelijkheid geselecteerde data te analyseren," zegt Jan Gahde, senior product manager, Infor BI. "Het gebruik van onze BI-technologie om realtime analyses te beheren en samen te werken, zijn belangrijk voor het succes en speelt in op de behoeften van de meeste bedrijven."

Extra informatie


Over Infor

Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 12 van de top 13 hightechbedrijven
 • 10 van de 10 farmaceutische bedrijven
 • 84 van de top 100 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 23 van de top 50 grootste Amerikaanse ziekenhuizen
 • 31 van de top 50 industriële distributeurs
 • 26 van de top 35 wereldwijde retailers
 • 5 van de top 9 brouwerijen

###

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as "anticipate," "believe," "expect," "intend," "may," "plan," "project," "predict," "should," "will," and/or similar expressions. Many factors can affect Infor's product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.


Voor meer informatie voor de pers:

L&DJ PR
Anke van Heerebeek
T:+31 (0) 20 2050 428
E-mail: anke@l-dj.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar.

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.