Skip to Content

Infor opent hoofdkantoor in New York

EMEA – November 21, 2011, 11:17 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag aan dat het zijn hoofdkantoor in de zomer van 2012 naar New York City verplaatst. Het nieuwe hoofdkantoor ligt in "Silicon Alley" dat bekend staat om de grote hoeveelheid internet- en technologiebedrijven. Het hoofdkantoor krijgt een innovatiecentrum, waar Infor zijn nieuw aangeworven softwareontwikkelaars en grafisch ontwerpers gaat huisvesten.

"Dat Infor zijn hoofdkantoor verplaatst naar New York is een teken dat internationale, hightechbedrijven deze staat als innovatief bestempelen", zegt gouverneur Andrew Cuomo. "Het is onze belangrijkste missie mensen weer aan de slag te krijgen. Uit deze stap blijkt dat bedrijven weten dat New York open staat voor het bedrijfsleven." Infor zal een van de grootste ontwikkelteams in New York hebben en krijgt toegang tot een grote poel van technisch talent in de regio. De geplande technologiecampus, die de stad New York samen met grote universiteiten bouwt, maakt de overstap eveneens interessant voor het bedrijf, evenals de toegankelijkheid voor klanten uit de hele wereld.

"De vestiging van het hoofdkantoor van Infor in New York is een blijk van vertrouwen in onze groeiende technologiesector", aldus burgemeester Michael R. Bloomberg. "De groei in de technologie-industrie vraagt om een grote groep toegewijde arbeidskrachten. Daarom is het initiatief om een nieuwe technische school te bouwen zo belangrijk. Het is een van de manieren waarop we de technologiesector ondersteunen, zodat bedrijven als Infor kunnen groeien en werkgelegenheid zullen creëren in New York."

"2011 was een goed jaar voor Infor, met drie opeenvolgende kwartalen van tweecijferige groei. Dit heeft geleid tot ons besluit om de investeringen in productinnovatie te versnellen door naar New York Silicon Alley te komen", zegt Charles Phillips, CEO van Infor. "Deze innovatieve locatie maakt het mogelijk ontwikkelaars en grafisch ontwerpers in te huren en te huisvesten. Zij zullen de gebruikerservaring van onze producten en diensten verbeteren en applicaties die gebaseerd zijn op sociale media op de werkplek integreren. Hierdoor kunnen we de snelheid van de business bij onze klanten stimuleren. We zijn ook van plan een klantencentrum te bouwen dat deze innovaties laat zien in een even aantrekkelijke omgeving als de technologie zelf."

Het nieuwe hoofdkantoor van Infor zal gevestigd zijn op 641 Avenue of the Americas. De open inrichting moet gaan leiden tot productinnovatie door het bieden van een gunstig klimaat voor samenwerking en transparantie, zonder traditionele ruimtes voor executives. Het huidige hoofdkantoor van Infor in Alpharetta, Georgia blijft opereren als belangrijkste shared services center, en huisvest bedrijfskritische afdelingen zoals financiën, human resources en belastingen.

Cushman & Wakefield vertegenwoordigde Infor bij de transactie.

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.