Skip to Content

Infor opgenomen als Leader in Corporate Performance Management in Nucleus Research-matrix

EMEA – May 14, 2014, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, maakt bekend dat Infor Dynamic Enterprise Performance Management (d/EPM) is opgenomen als Leader in de nieuwste Corporate Performance Management Value Matrix van Nucleus Research, over de eerste helft van 2014. Onder Leaders in de CPM-markt schaart Nucleus Research onder andere oplossingen die CPM integreren met business intelligence. Daarnaast hebben de geselecteerde bedrijven ervaring met complexe en branchespecifieke implementaties.

Infor-klanten kunnen hun time-to-value versnellen door de vendor-neutrale aanpak bij de ondersteuning van gegevens uit vooraf gebouwde connectors, en de concurrerende prijsstelling,” aldus Nina Sandy, principal analyst bij Nucleus Research. “Infor richt zich op het verbeteren van de gebruikerservaring van haar applicaties. Nucleus heeft voornamelijk klanten gesproken die Infor’s mobiele applicaties gebruiken en merkt op dat Infor in tegenstelling tot concurrerende producten krachtige dashboarding- en rapportagemogelijkheden biedt.”

In het rapport wordt bovendien opgemerkt dat Infor d/EPM organisaties voorziet van een generiek en waarheidsgetrouw datamodel. Hierdoor kunnen gebruikers er op vertrouwen dat analyses, rapportages, planning, budgettering en forecasting (PBF), financiële consolidatie, budgettering van personeel en strategisch management allemaal gebruikmaken van dezelfde waarden.

Nucleus verwacht dat de corporate performance management klanten van Infor voordeel hebben van de mogelijkheid om hun implementaties sneller te kunnen schalen,” zegt Sandy. Dit komt mede door de focus van Infor op de gebruikerservaring, bruikbaarheid en het ontwerp van cloud- en mobiele applicaties,” vervolgt Sandy.

Infor d/EPM biedt een geïntegreerde suite van financiële performance management applicaties, analyse- en compliance-tools die in het complexe web van een enterprise systeem functioneren om zo een realtime en eenduidige versie van de waardheid te bieden. Met de ingebouwde in-context business intelligence mogelijkheden, helpt het gebruikers bovendien om risico’s, prestaties en de impact van beslissingen in de hele organisatie beter te begrijpen.

Organisaties hebben een concurrentievoordeel als ze begrijpen wat de impact van een verandering is voordat ze daadwerkelijk maatregelen treffen,” aldus Lee Kilmer, vice president, Product and Strategy Development, Infor. Hij vervolgt: “Infor ontwikkelt nieuwe technologie en applicaties die ontworpen zijn om deze realtime data overal en altijd beschikbaar te maken. Hierdoor hebben de zakelijke beslissingen zoveel mogelijk invloed. “Deze ranking benadrukt onze onverminderde toewijding om klanten en partners te voorzien van moderne technologieoplossingen waarmee organisaties efficiënter kunnen werken.”

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.