Skip to Content

Infor opgenomen in top 100 lijst van Food Logistics

EMEA – January 08, 2013, 03:17 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, is door Food Logistics opgenomen in de negende editie van zijn FL100 lijst. De publicatie Food Logistics is gericht op de food & beverage supply chain. De lijst is opgenomen in de november/december 2012 uitgave en online beschikbaar via: www.foodlogistics.com.

De FL100 bestaat uit 100 software- en technologieleveranciers die F&B-fabrikanten, -distributeurs en -retailers helpen hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren door bepaalde supply chain behoeften aan te pakken. De lijst helpt lezers van het magazine met een overzicht van toonaangevende leveranciers.

"In de huidige markt speelt technologie voor F&B-bedrijven een belangrijke rol om zo de regelgeving en snel veranderende vraag van klanten te pareren", aldus Lara L. Sowinski, hoofdredacteur Food Logistics. "Infor maakt deel uit van de FL100 omdat de producten inspelen op specifieke behoeften zoals traceerbaarheid en zichtbaarheid in de supply chain.

De Infor Food & Beverage oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om de gehele food & beverage levenscyclus te beheren. Ze bevatten functionaliteiten die helpen bij het voldoen aan compliance- en veiligheidsnormen, bij het snel inspelen op veranderingen in de klantvraag en het herkennen van potentiële kostenbesparingen. Zodoende bieden ze de snelheid en flexibiliteit die nodig zijn voor het succes van procesfabrikanten.

"Infor wil F&B fabrikanten helpen met hun uitdagingen en tegelijkertijd de efficiëntie verbeteren en de productiekosten verlagen", zegt Mike Edgett, director, Industry Marketing, Process Manufacturing bij Infor. "Onze producten zorgen voor een beter overzicht en bieden controlemogelijkheden waardoor besluitvormers beter en dieper inzicht hebben in hun gehele supply chain en de mogelijkheid hebben om sneller beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op de juiste informatie."

Extra informatie

Infor Food & Beverage - www.infor.com/industries/food-beverage/

Infor Food & Beverage klanten - www.infor.com/company/customers/food-beverage/

Join the conversation - www.infor.com/company/socialmedia/

Over Food Logistics
Food Logistics is een uitgave van Cygnus Business Media, een toonaangevend business-to-business mediabedrijf. De publicatie speelt in op de informatiebehoefte van executives in de verschillende onderdelen van de food and beverage supply chain. Via de print en online producten bieden ze nieuws, trends en best practices die meer dan 24.000 supermarkten en foodservice leveranciers, distributeurs en retailers helpen betere zakelijke beslissingen te maken. Voor meer informatie, zie: www.foodlogistics.com.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruikmaken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.