Skip to Content

Infor-oplossingen beschikbaar op IBM SmartCloud

EMEA – May 07, 2013, 06:39 AM

Barneveld, 7 mei 2013 - IBM (NYSE: IBM) en Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssofware met meer dan 70.000 klanten, kondigen een samenwerking aan waarbij Infor zijn software gaat aanbieden via de publieke, private en hybride SmartCloud diensten van IBM.

Organisaties willen profiteren van de voordelen van cloud computing om hun bedrijfskritische applicaties in de cloud te kunnen laten draaien maar vereisen daarbij 24/7 klantenservice, beveiliging en hoge beschikbaarheid evenals resiliency voor bedrijfskritische activiteiten.

Om hieraan tegemoet te komen, zijn de twee bedrijven overeengekomen dat Infor-oplossingen, waaronder CRM, ERP, financieel management, human resources, business intelligence beschikbaar zullen zijn op de IBM SmartCloud, die is geoptimaliseerd voor bedrijfskritische enterprise workloads. Deze omvatten populaire toepassingen, zoals Infor LN, Infor M3, Infor Lawson en Infor HCM.

"Dit is een kans voor onze klanten om de waarde te vergroten van hun enterprise apps op IBM's cloud met ingebouwde resiliency en redundantie om de bedrijfskritische activiteiten te beschermen," zegt Ali Shadman, senior vice president of Business Cloud and Upgrade/S bij Infor. "Wij denken dat het uitermate geschikt is voor klanten die op zoek zijn naar meer enterprise-class cloud support en garanties."

Deze overeenkomst biedt klanten die Infor-software gebruiken op diverse systemen - zoals Windows, Linux, AIX, System i en z - de mogelijkheid deze ook in te zetten op IBM's SmartCloud portfolio dat op open standaarden is gebaseerd. Infor biedt zijn softwareportfolio als Software-as-a-Service en Platform-as-a-Service via IBM's standaard publieke cloud en premium managed clouddiensten, evenals IBM's private cloudoplossingen, zoals PureSystems en SmartCloud Orchestration.

Veel klanten kunnen profiteren van het gebruik van Infor-software op IBM SmartCloud Enterprise+ (SCE+), een managed Infrastructure-as-a-Service cloud. IBM SCE+ is gebouwd met goede infrastructuur resilience voor cloud-enabled applicaties die gebruikmaken van IBM-hardware en -software. IBM ontwikkelde SCE+ op basis van de tientallen jaren ervaring op het gebied van hosting.

Door via de cloud een upgrade van legacy apps naar huidige versies mogelijk te maken, kan de IBM SmartCloud de levensduur van software-investeringen verlengen.

De dienst is sinds mei 2013 beschikbaar.

Over IBM Cloud Computing
IBM heeft duizenden klanten geholpen met het inzetten van cloudmodellen en het dagelijks beheren van miljoenen cloudgebaseerde transacties. Met de cloud helpt IBM zijn klanten hun IT opnieuw te bezien in het kader van de veranderende zakelijke omgeving. IBM helpt klanten in uiteenlopende sectoren, zoals het bankwezen, communicatie, gezondheidszorg en overheid om hun eigen clouds te bouwen op IBM cloudgebaseerde business en infrastructuurdiensten. IBM brengt belangrijke cloudtechnologieën, verregaande proces kennis, een breed portfolio van cloudoplossingen en een netwerk van wereldwijde delivery centers samen. Voor meer informatie over de cloudoplossingen van IBM, zie http://www.ibm.com/smartcloud. Volg ons op Twitter via http://www.twitter.com/ibmcloud en op onze blog http://www.thoughtsoncloud.com.

Over Infor

Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn om snelheid te realiseren en gebruikmaken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

  • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
  • 12 van de top 13 hightechbedrijven
  • 10 van de 10 farmaceutische bedrijven
  • 23 van de top 50 grootste Amerikaanse ziekenhuizen
  • 43 van de top 50 industriële distributeurs
  • 26 van de top 35 wereldwijde retailers
  • 5 van de top 9 brouwerijen

# # #

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as "anticipate," "believe," "expect," "intend," "may," "plan," "project," "predict," "should," "will," and/or similar expressions. Many factors can affect Infor's product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.

Voor meer informatie voor de pers:

L&DJ PR
Anke van Heerebeek
T:+31 (0) 20 2050 428
E-mail: anke@l-dj.nl

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.