Skip to Content

Infor Partner Network trekt voor het derde opeenvolgende jaar meer dan 100 nieuwe partners aan

EMEA – February 04, 2015, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt aan dat in 2014 meer dan 130 nieuwe channel en alliance partners zijn toegetreden tot het Infor Partner Network (IPN) Dit omvat nieuwe samenwerkingen in zowel Europa, als Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië. Het is het derde opeenvolgende jaar dat Infor wereldwijd meer dan 100 nieuwe samenwerkingen met resellers aangaat. Sinds de oprichting in 2011 is Infor blijven investeren in het IPN en wordt het programma in de markt erkend als toonaangevend.
“Wij nemen sinds dit jaar als alliance partner deel aan het IPN. Door een langdurige samenwerking met Infor aan te gaan kunnen we ons richten op de branches en oplossingen waar onze expertise en kennis huist, zoals de horeca, de reisbranche en de financiële sector,” aldus Norman Muttitt, president van Paranet Solutions. “Zowel Paranet als Infor willen bedrijven helpen met behulp van technologie hun strategische doelen te bereiken. We kijken ernaar uit om de innovaties van Infor te gebruiken om klanten te ondersteunen hun bedrijfsvoering te verbeteren.”

Door de middelen continu te verbeteren en nieuwe initiatieven te creëren, die exclusief voor partners zijn, blijft Infor nieuwe resellers en service providers aantrekken. Alleen al dit jaar lanceerde Infor het trainingsprogramma Infor CloudSuiteTM Academy, dat ontworpen is om partners te voorzien van de benodigde kennis en vaardigheden om klanten te helpen Infor-applicaties in de cloud te implementeren. Het bedrijf creëerde eveneens Infor Launchpad om partners wereldwijd toegang te geven tot persoonlijke trainingen met Infor business development-vertegenwoordigers. Beide programma's zijn ontwikkeld om resellers en service providers een op maat gemaakte ervaring te geven, die is afgestemd op hun branche en producten, en ze helpt zich te onderscheiden van concurrenten en zakelijke kansen te creëren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de verbeteringen die Infor afgelopen jaar heeft geïntroduceerd.

“Elk jaar bieden we onze partners nieuwe opties en mogelijkheden om ze te helpen bij hun groei en komen daarmee tegemoet aan de doelen die voor het IPN zijn gedefinieerd toen het werd bedacht en opgezet,” aldus Jeff Abbott, senior vice president Global Alliance & Channels bij Infor. “Infor kent een microverticale benadering en helpt klanten met de overstap naar de cloud. Het IPN deelt die gedachte. Partners vormen een integraal onderdeel van onze langetermijnstrategie. We hebben dit succes bereikt door ervoor te zorgen dat de structuur en de middelen van het programma direct gekoppeld zijn aan de bedrijfsinitiatieven.”

Het IPN is een wereldwijd netwerk dat is opgesteld om partners te voorzien van de middelen die ze nodig hebben, om ze te helpen een succesvolle en winstgevende business rond Infor-producten te creëren. Voor meer informatie voor potentiële partners, zie: www.infor.com/partners.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.