Skip to Content

Infor presenteert volgende generatie Learning Management Tools voor de cloud

EMEA – July 12, 2016, 09:00 AM

Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, introduceert zijn volgende generatie Learning Content Management Systeem (LCMS): Infor Learning Management Content Creator Cloud Edition. Infor LCMS stelt organisaties en trainingsafdelingen in staat snel en efficiënt kennis te vergaren en verspreiden onder teams over de hele wereld. Infor LMS tools zijn onderdeel van het Infor Human Capital Management (HCM) pakket aan oplossingen, en leveren een complete zakelijke oplossing voor het maken, leveren, en rapporteren van trainingsactiviteiten. De applicatie helpt organisaties bij het snel en resultaatgericht implementeren van nieuwe leerprocessen en het verspreiden van informatie. Verkooporganisaties kunnen het leveren van kennis combineren met hun productlanceringen en events, zowel binnen de organisatie als verspreid over de distributiekanalen.

Uniforme content wereldwijd verspreiden

In de Content Creator Cloud Edition combineert Infor HR-geleid leren - zoals management-, leiderschap- en persoonlijke ontwikkelingstrajecten -, met bedrijfseigen trainingen over producten en diensten. Met de applicatie kunnen bedrijven snel kennis delen, in verschillende talen en op elk device. Zo kunnen gebruikers snel HTML5-content creëren voor verschillende apparaten, een cursus ontwikkelen in meerdere talen en voor meerdere locaties, en met een uniforme weergave en beleving.

"We leven in een steeds mondialere tijdgeest en het tempo van veranderingen ligt hoog. Bedrijven ontwikkelen steeds meer producten en diensten, en klanten zijn vaak net zo goed op de hoogte als de verkoopteams. Het snel, efficiënt en effectief verspreiden van kennis onder medewerkers is een belangrijke onderscheidende factor in de markt", aldus Dale Kennedy, directeur Infor HCM. "Met deze nieuwe applicatie kunnen organisaties hun verkoop en service verbeteren door te zorgen dat hun teams op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, productlanceringen en diensten. Deze kennis kunnen ze opdoen op een apparaat van hun keuze."

Interactieve gebruikerservaring

De applicatie biedt een eenvoudige en makkelijk navigeerbare gebruikerservaring die door Hook & Loop is ontworpen, met een verhoogde interactiviteit door het gebruik van widget animaties, slideshows, video's, tijdslijnen en triggers. De uniforme cursusmodule zorgt voor een consistente look en feel voor desktop, tablet en smartphone met een automatisch aangepaste lay-out voor mobiele apparaten, preview-opties en de mogelijkheid om direct de taal aan te passen. Met Infor LMS tools kunnen teams sneller hun potentieel behalen, met een verhoogde productiviteit en compliance. Hierdoor dragen ze direct bij aan het succes van de onderneming.

Over Infor

Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 14.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor's interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com. Voor meer informatie over de bibliotheekoplossingen van Infor, zie: http://nl.infor.com/bibliotheken/.

Infor klanten zijn onder andere:
- 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
- 10 van de top 10 hightechbedrijven
- 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
- 21 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
- 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
- 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
- 17 van de top 20 industriële distributeurs
- 15 van de top 20 wereldwijde retailers
- 4 van de top 5 brouwerijen
- 21 van de top 30 wereldwijde banken
- 6 van de 10 grootste hotelmerken
- 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken


Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020-2050 428

Dit persbericht is ook online beschikbaar

Filed Under
  • Press Releases
Industry
  • Other
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.