Skip to Content

Infor stelt Dr. Barry P. Chaiken aan als Chief Medical Information Officer

EMEA – March 05, 2013, 09:17 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten wereldwijd, stelt dr. Barry P. Chaiken aan als Chief Medical Information Officer (CMIO). Chaiken is een veteraan uit de gezondheidszorg en in deze nieuw gecreëerde functie zal hij zijn uitgebreide kennis in de gezondheidszorg en informatietechnologie gebruiken om te helpen bij het ontwerpen, bouwen, implementeren en ondersteunen van Infor Healthcare. Deze applicatiesuite geeft bedrijven de flexibiliteit om zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden..

"De softwareoplossingen van Infor zijn branchespecifiek en ontworpen voor het realiseren van snelheid. Deze facetten zijn uitermate belangrijk en kritisch in een industrie die zo snel aan het veranderen is als de gezondheidszorg," zegt Duncan Angove, directeur van Infor. "Dr. Chaiken is een wereldberoemde expert op het gebied van informatietechnologie in de gezondheidszorg, patiëntveiligheid, klinische transformatie en volksgezondheid. Hij is de ideale persoon om Infor verder te helpen bij het ontwikkelen van tools waarmee onze klanten de toekomst van de gezondheidszorg kunnen vormgeven."

Infor heeft meer dan 4.000 klanten in de gezondheidszorg in meer dan 30 landen, en biedt veel gespecialiseerde applicaties aan, zoals Analytics for Healthcare, Infor Lawson Enterprise Financial Management, Infor Cloverleaf Integration en Information Exchange Suite, Infor Lawson Supply Chain Management for Healthcare, evenals Infor Enwisen Human Resource Management. Deze oplossingen maken geautomatiseerde, gestandaardiseerde processen mogelijk voor organisaties in de gezondheidszorg en helpen hen om kosten te verlagen door hun bedrijfsmiddelen efficiënter te gebruiken.

"Duizenden organisaties in de gezondheidszorg gebruiken de software van Infor. Het bedrijf heeft een unieke positie om invloed uit te oefenen op de sector nu het een belangrijke transformatie ondergaat," zegt dr. Barry P. Chaiken. "Infor past bij mij door de scherpe focus op de gezondheidszorg en baanbrekende innovaties op het gebied van mobiliteit, social businesss, learning en cloud computing. Die innovaties zullen de manier waarop organisaties in de gezondheidszorg werken drastisch gaan veranderen."

Al 20 jaar is Dr. Chaiken actief in de gezondheidszorg. Voor zijn komst naar Infor werkte hij voor DocsNetwork, Ltd., waar hij als chief medical officer klanten zijn expertise aanbood op het gebied van strategieontwikkeling, klinische transformatie en kwaliteitsverbetering. Hij ontving zijn medische graad van SUNY Downstate Medical Center, NYC, en een master's degree in volksgezondheid van de Harvard School of Public Health. Dr. Chaiken geeft regelmatig lezingen en zit in de redactieraden van de Journal of Patient Safety en het tijdschrift Patient Safety and Quality Healthcare.

Dr. Chaiken start 29 maart met zijn werkzaamheden bij Infor.

# # #
Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.