Skip to Content

Infor stelt Wall Street-veteraan Jeff Laborde aan als CFO

EMEA – July 22, 2015, 09:00 AM

Infor stelt Jeff Laborde aan als Chief Financial Officer. Laborde, die aan CEO Charles Phillips rapporteert, komt bij Infor in een periode waarin het bedrijf sterk groeit, met name op cloud-gebied. Het aantal cloud-applicaties nam in boekjaar 2015, dat afliep op 30 april 20151, in vergelijking met een jaar eerder toe met meer dan 300 procent.

“Na flinke investeringen in R&D om een reeks branchespecifieke suites in de cloud te kunnen bieden, stevent het bedrijf af op een periode van groei,” aldus Charles Phillips, CEO van Infor. “Met zijn uitgebreide achtergrond in technology finance is Jeff Laborde een perfecte kandidaat om ons te begeleiden in deze volgende fase in de evolutie van het bedrijf.”

Laborde bekleedde tot voor kort de positie van CFO bij SumTotal Systems, Inc., een leverancier van Human Capital Management (HCM) software. Voorafgaand aan SumTotal Systems was hij managing director bij Goldman, Sachs & Co. in de Technology, Media & Telecom Group. Daarvoor werkte hij onder andere bij Credit Suisse First Boston’s Technology Group, Arthur Andersen LLP’s Audit en Business Advisory Group. Hij behaalde zijn MBA aan de Wharton School of the University of Pennsylvania.

1 Vanwege de wijziging van het einde van het boekjaar 2015, van 31 mei naar 30 april, omvatten onze resultaten voor boekjaar 2015 de periode van 1 juni 2014 tot 30 april 2015. De stijging in omzet en licenties en abonnementen, zoals genoemd in het persbericht hebben betrekking op deze overgangsperiode van 11 maanden en de vergelijkbare periode van 11 maanden van 1 juni 2013 tot 30 april 2014.

Filed Under
  • Press Releases
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.