Skip to Content

Infor Talent Science helpt organisaties bij het vinden van het juiste personeel

EMEA – June 29, 2015, 09:00 AM

Infor kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Infor Talent Science. Deze cloud-gebaseerde Predictive Talent Analytics-oplossing is onderdeel van de Infor Human Capital Management (HCM) suite. Infor Talent Science ondersteunt organisaties bij het aannemen van de juiste mensen voor de juiste posities. Aan de hand van gedrags- en prestatieanalyses worden voorspellende modellen gecreëerd voor de selectie, het behoud en de ontwikkeling van talent. De meest recente versie van Infor Talent Science biedt Strategic Leadership Insights (SLI), een nieuwe, wetenschappelijke oplossing die inzicht verschaft in het selectieproces van talent op zowel senior als executive level.

Een executive leiderschapsstijl kan een positief effect hebben op de productiviteit, omzet en het vertrouwen in een organisatie. Infor heeft SLI ontworpen om een beter inzicht te krijgen in de gedragskenmerken die nodig zijn om in strategische managementfuncties succesvol te zijn. Daarnaast helpt de oplossing om bij het aannemen van managers verder te kijken dan enkel het cv en de referenties en ook de leiderschapsstijlen van een kandidaat te achterhalen. Een team van psychologen heeft diverse competenties geïdentificeerd die verwant zijn aan de situaties en uitdagingen waar leidinggevenden naar alle waarschijnlijkheid mee geconfronteerd worden, zoals communicatie, mentorschap, onderhandelen en strategie. Organisaties die Strategic Leadership Insights implementeren, werken met Infor samen om te bepalen welke competenties het meest belangrijk voor ze zijn. Zodoende kunnen ze op maat gemaakte leiderschapsprofielen creëren die gebaseerd zijn op de geïdentificeerde kerncompetenties.

De resultaten van kandidaten worden aan de leiderschapsprofielen gekoppeld. Dit biedt organisaties een kijkje in de stijl van de kandidaat ten opzichte van iedere competentie, maar biedt ook specifieke gedragsinzichten in hoe men naar alle waarschijnlijkheid hun stijl zal uiten op werk.

“Om op succesvolle wijze bedrijfsstrategieën op te stellen en uit te voeren, moeten organisaties over de juiste executives en senior leaders beschikken,” zegt Jill Strange, director, HCM Behavioral Science, Infor. “Infor innoveert continu op het gebied van talentontwikkeling en zoekt naar nieuwe manieren om gegevens over gedrag en prestaties naar een volgend niveau te brengen. Dat is precies wat we met Strategic Leadership Insights hebben gedaan. Elk bedrijf en elke kandidaat is uniek. Organisaties hebben nu een hulpmiddel om een bepaalde managementstijl te toetsen voor posities als directeur, vicepresident en leidinggevende (C-niveau).”

Voor meer informatie, zie www.infor.com/solutions/hcm/.

Filed Under
  • Press Releases
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.