Skip to Content

Infor toont HCM-strategie tijdens HR Tech Europe

EMEA – October 04, 2013, 09:30 AM

Infor is een leverancier van met meer dan 70.000 klanten, is diamond sponsor van het HR Tech Europe evenement, dat 24 en 25 oktober plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Tijdens het evenement toont Infor op stand 402 haar Human Capital Management (HCM) oplossing en delen klanten Toyota en NCC hun ervaringen met Infor-oplossingen.

Overzicht

 • Infor HCM is een geïntegreerde oplossing die bedrijven in staat stelt de prestaties van medewerkers te meten en verbeteren, maar ook om ze te motiveren, te selecteren, te beoordelen en te belonen. De applicaties omvatten bedrijfsprocessen die variëren van talentacquisitie, prestatiemanagement, personeelsmanagement, planning, ontwikkeling, opleiding, compensatie, tijd- en aanwezigheidsregistratie, workflow en meer. Zodoende omvat de Infor HCM oplossing de gehele employee lifecycle.
 • Mats Pettersson, senior vice president human resources bij NCC, geeft een presentatie waarbij hij inzoomt op talentretentie met bedrijfskritische vaardigheden binnen zijn organisatie. NCC voert een HR-transformatie uit die is ingegeven door een beperkte pool van benodigde specialisten en veranderende demografie en de invloed hiervan op NCC’s industrie-specifieke behoefte aan specialistische kennis. Deze transformatie omvat het inzetten van Infor-oplossingen, waarmee geschikte kandidaten geïdentificeerd kunnen worden met de noodzakelijke vaardigheden, en een adequaat leerprogramma kan worden samengesteld.
 • Joost Segers, manager voor technische trainingen bij Toyota Motor Europe, geeft vrijdag 25 oktober, van 12.15-12.45 uur, in ruimte G107 inzicht in "The Power of Business-Led Learning". Toyota Motor Europe beheert een ecosysteem van meer dan 80.000 fte’s verspreid over meer dan 48 landen die meer dan 30 verschillende talen spreken. Om hogere klanttevredenheid te bereiken, startte Toyota een ambitieus project en implementeerde een Learning Management System (LMS) in heel Europa. Al het studiemateriaal en certificeringen worden gemaakt, gemanaged en verstuurd vanuit één systeem. Het LMS, "Toyota Connect", wordt gezien als de lijm die autonome dealers verbindt tot één community en bijdraagt aan een grotere naamsbekendheid en klanttevredenheid.

Infor quote

"HCM omvat als zakelijke functie een diversiteit aan processen," aldus Tarik Taman, general manager, Human Capital Management, Infor. "Maar dat betekent niet dat deze processen en systemen versnipperd en geïsoleerd ingezet moeten worden. Bedrijven zouden technologie niet stuk voor stuk en ad-hoc moeten inzetten om de beste individuele processen te realiseren en zodoende, qua integratie, in te leveren op een "end-to-end" HCM proces. Infor biedt een flexibele keuze op HCM-gebied. Organisaties kunnen zodoende de ROI van de software die ze al bezitten maximaliseren, nieuwe functionaliteit kosteneffectief toevoegen en inzetten via SaaS evenals samenwerking en synergie tussen de software realiseren via Infor ION."

Extra informatie

Infor HCM - http://www.infor.com/solutions/hcm/ Join the conversation – www.infor.com/company/socialmedia/Over Infor

Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 12 van de top 13 hightechbedrijven
 • 10 van de 10 farmaceutische bedrijven
 • 84 van de top 100 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 23 van de top 50 grootste Amerikaanse ziekenhuizen
 • 31 van de top 50 industriële distributeurs
 • 26 van de top 35 wereldwijde retailers
 • 5 van de top 9 brouwerijen 

# # #


Voor meer informatie voor de pers:

L&DJ PR
Anke van Heerebeek
T:+31 (0) 20 2050 428
E-mail: anke@l-dj.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar.

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.