Skip to Content

Infor verbetert snelheid en flexibiliteit van Workforce Management

EMEA – November 16, 2011, 12:45 PM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag de nieuwste versie aan van Infor10 WFM (Workbrain), een vooraanstaande workforce management oplossing. De oplossing heeft een nieuwe intuïtieve gebruikersinterface, die ontworpen is om de gebruikerservaring drastisch te verbeteren evenals de mobiliteit, waardoor managers die onderweg zijn snel en eenvoudig toegang hebben tot bedrijfkritische informatie. Daarnaast worden personeelsplanning, prestaties van het personeel en de winstgevendheid geoptimaliseerd met meer dan 250 technische en klantgerichte verbeteringen.

Overzicht

 • De nieuwe intuïtieve gebruikersinterface en de verbeteringen in de mobiliteit van Infor10 WFM geven bedrijven een beter inzicht in het personeelsbeleid waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen met meer gegevens en inzicht dan ooit tevoren.
 • Met nieuwe standaard functionaliteiten zorgt Infor10 WFM voor een betere naleving van CAO’s bij een continu veranderende regelgeving door het geven van een optie dat de medewerkers direct bij de tijdregistratie goedkeuring geven voor hun gewerkte uren.
 • Verbeteringen aan Infor10 WFM zijn onder andere:
  • Een nieuwe intuïtieve gebruikersinterface - Een nieuwe interface en mededelingenbalk geven taken en waarschuwingen weer van meerdere applicaties waardoor workforce management wordt vereenvoudigd, tijd wordt bespaard, voor realtimebesluitvorming wordt gezorgd en de bruikbaarheid wordt verhoogd door een alledaags gebruikersomgeving. Een nieuwe mededelingenbalk geeft automatisch waarschuwingen voor managers, zoals aanvragen van verlof of de weergave van te laat meldingen van de medewerkers.
  • Versnelde mobiliteit - Nieuwe tools, waaronder WFM Mobile Shift Scheduler, WFM Mobile Manager, en WFM Mobile Employee, maken het plannen en het verwerken van opdrachten en verzoeken net zo eenvoudig als het verzenden van een sms-bericht of e-mail. Mobiliteit zorgt ervoor dat managers hun primaire functies kunnen blijven vervullen in plaats van om te schakelen naar een administratieve rol. Tijdrovend gebruik van technologie wordt verminderd en zorgt voor een hogere productiviteit en meer winstgevendheid.
  • Intelligente rolgebaseerde planning - Verbeteringen aan een geautomatiseerd intelligent en rolgebaseerd planningsproces helpen managers met het naleven van wet- en regelgeving en verhogen van de efficiëntie.
   Nieuwe taalondersteuning - Met de toevoeging van de Nederlandse en Spaanse taal is Infor10 WFM nu beschikbaar in 19 talen, een belangrijk voordeel voor multinationals.

Het heft in eigen handen

"Wij geven managers weer het heft in eigen handen door hen in staat te stellen zich te focussen op het genereren van inkomsten, in plaats van bezig te zijn met administratieve taken", zegt Rochelle Schard, directeur van industrie- en productmarketing voor WFM bij Infor. "De nieuwste versie van Infor10 WFM biedt de meest intuïtieve gebruikersinterface en robuuste mobiele mogelijkheden om managers gemakkelijk toegang te geven tot zakelijke functies en realtime bedrijfkritische informatie voor een snellere en nauwkeurige besluitvorming."

Aanvullende informatie

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.